gos
Publicerat den




blue
Publicerat den

Systra mi målade naglarna så fint i blått, så de fick va med på bild haha



makeup brush
Publicerat den

 
Tvättade min sminkborste för någon dag sedan. Den blev ootroligt mjuk, nästan lite för mjuk haha... 



i need your love
Publicerat den


Jag har suttit och fixat designen nu! Tog ett tag och jag är inte helt klar än men jag är jättenöjd, typ precis så jag vill ha den :) Jag hittade den här



feels like friday
Publicerat den

Hej på er!! Hade sovmorgon idag och slutade 12.10. Så dagen bestog av att vi kollade klart en film på första lektionen och sen hade jag ett läxförhör som gick bra! Åkte med till stallet sen med Martina och Lovisa vid fyra för att titta på Lovisa när hon red. Mycket mysigt var det, dom red på en äng. Åt nyss sushi till middag, sushi går alltid hem haha :) Är ledig imorgon också, väldans skönt




efter skulan
Publicerat den

Sosso hämtade upp mig på sin moppe precis när jag kom hem, vid kvart över tre ungefär. Vi åkte till och köpte glass och satte oss vid vattnet. Det var coozy. Vi konstaterade också hur kul och härligt det är att åka moppe haha :)

Kom hem för någon timme sedan. Vi åt middag nere på torget med farbror och mina kusiner på den nya restaurangen La Piazza. Det var gött, åt en himlans god vaniljpannacotta till efterrätt med varma jordgubbar!

 
 



u make me smile
Publicerat den

Åååååh hade skrivit ett långt inlägg och sen råkade jag självklart radera det, bra där Clara.

Iallafall hej på er! Min måndag har varit rätt trött och tråkig. Skavsår fick jag också på två ställen på varje fot, så kan inte gå normalt med skor på (jag hade ballerinaskor, classic med skavsår då haha). Hela eftermiddagen har jag varit seg och inte orkat göra någonting förutom lagat lite mat. Så jag fick en himlas stress och hets nu på kvällskvisten. Nu ska jag duscha och sedan plugga svenska grammatik, det roligaste som finns :)) Hoppas ni har haft en bra måndag iallafall! 



 
 



Morsdag
Publicerat den

Grattis på morsdag världens bästa mami ❤  Du är bäst och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag kommer alltid finnas där för dig, precis som du alltid finns där för mig. Och grattis till mormor också, världens finaste ängel. Jag saknar dig så det gör ont, älskade mormor ❤

 




det vattnas i munnen
Publicerat den

Lovisa hade tjejmiddag i fredag, och koolla vad goda efterrätter! Den sista bilden är tagen idag dock hehe..



Reeunion
Publicerat den

Igår var jag på middag hos Melissa med tjejgänget i vår klass från sammis. Det var jättemysigt att få träffa alla igen och såklart det bjöds på jättegood middag också! Vi satt och pratade, badade jacuzzi och hade det trevligt och mysigt :)




Första doppet för iår
Publicerat den

Ooch där skickade jag precis in min inlämning till idag. Dagen i ära har jag pluggat, typ bara pluggat. Har mycket den här kommande veckan trots att det är sista skolveckan och vi bara går till och med torsdag. Jag kan verkligen inte fatta att jag får sommarlov om 10 dagar. Allt har gått så snabbt och jag har inte riktigt fått några skolavslutningskänslor än... Det känns som att det alltid brukar kännas som sommar flera veckor innan man får sommarlov, men jag har typ inte kännt så iår... Eller är det bara jag haha? 

Jag badade för första gången för iår i poolen igår. Första gången någon badade i den iår var i fredags, vilket är väldigt sent, brukar alltid vara någon som badar bara någon vecka efter Valborg, dock har den ju varit sönder haha...
 



Twitter
Publicerat den

Idag skaffade jag Twitter. Har inte riktigt förstått mig på typ Twitter, Tumblr osv, så har bara hållt mig till Instagram och Facebook hehe. Men idag skaffade jag Twitter iallafall, känner mig lite gammal som inte förstår mig på nånting om hur man gör osv men det blir nog kuul när jag väl kommer in i det och förstår hur man gör allt :) 





Så jäklans liten & söt
Publicerat den

Iiih, Hugo typ precis när han hade kommit hem till mormor & morfar :)

Onsdag idag och min dag har varit rätt lång och seg. Hade idrott som slutade kvart över tio och efter det var alla tre lektionerna innan naturkunskapen inställda, och den började 15.06 då vi skulle ha redovisning. Frågan är varför jag inte gick hem när jag bor knappt 5 minuter från skolan haha, fast vi behövde ju jobba på vår redovisning i och försig... 



get lucky
Publicerat den


Regnig dag idag. En såndär perfekt dag för att bara ligga i sängen och kolla på film...
Gjorde matte nationella idag, och jag hoppas det gick bra. Dagens höjdpunkter var att det var pannkisar till lunch och vi fick sluta tidigare. Gick hem och kollade två avsnitt på Pretty little liars, bästa. Ska försöka plugga lite nu, vi får se hur det går, hittar alltid något roligare och helt plötsligt är klockan för mycket för att plugga, classic heh... 



15 DAGAR
Publicerat den




svart vitt och allt däremellan
Publicerat den

Orkar inte berätta vad jag har gjort i helgen, kom på nu att jag inte skrivit om den heh. Den här veckan vill jag bara ska vara över, har så mycket plugg att det gott och väl räcker och blir över. Två nationella, ett läxförhör, två redovisningar, två inlämningar och sedan har jag även en till naturkunskaps labbrapport som ska vara inne någon gång nästa vecka tror jag. Idag gjorde jag ju ena nationella och skrev nyss klart min historieinlämning vilket är skönt. Det är inte alls långt kvar till sommarlov nu, bara 16 dagar kvar! 




Måndag
Publicerat den

Hej på er, måndag idag. Den dag som anses som den värsta dagen i veckan, men för mig har den mer eller mindre kännts som en söndag. Gick till skolan vid kvart i elva för att ha muntligt nationellt prov i matte, varade i 30 minuter sen gick jag hem. 

Efter skolan var det meningen att jag skulle plugga, men det gick inte alls bra. Kollade på pretty little liars istället och städade mitt rum. Sedan ringde Sosso mig och vi åkte och köpte glass. Gott, mysigt och sjukt varmt i solen var det. När jag kom hem försökte jag plugga matte, gick helt ok men hittade roligare saker att göra rätt snabbt... Vid ungefär 4 - halv 6 var min studdybuddy här och vi gjorde matte. Har ju nationella i matte imorgon igen. Usch, 8.10-12.10 wuä säger jag bara. 




VM-guld!! ❤
Publicerat den

Kom hem från sosso för ett tag sen. Jag, danna, sosso och Astrid kollade på matchen med massa gott. Vi vaannn VM guldet!! :D I helgen har jag inte gjort nåt speciellt, var hos Minda igår vilket var jättekul! Nu ska jag sova, har bara skola i 30 min imorgon - NP matte muntliga... Godnatt på er!

 




Ice cream, you scream
Publicerat den

Efter skolan hämtade Sophie upp mig på sin moppe så åkte vi och köpte glass. Jättemysigt var det! :)




banan & kiwi
Publicerat den






just nu
Publicerat den




onsdag = nedförsbacke
Publicerat den

Känns inte som onsdag idag, och det kändes inte som måndag i måndags heller. Idag efter skolan, som började med hör&läs NP engelska, åkte jag med mamma och Lovisa till Täby. Bytte ett par vita jeans och köpte ett par solglajjer. Nu ska jag ner och göra te, och plugga lite...

Solglasögonen köpte jag på Indiska, för bara 79 kr, i love theem :)



Nostalgi till 1000
Publicerat den

Hejsan! Åt middag för ungefär trekvart sen, vääldigt olikt mig då jag gillar att äta middag så tidigt som möjligt, helst typ mellan 6 - halv 7. Efter skolan hade jag stuuddybuddy som alla andra måndagar och efter det hann inte jag äta middag. För halv sju kom Sosso och hämtade upp mig på sin moppe så åkte vi till Sammis för att se 9ornas musikproduktion. Jag var med i den förra året och guud vad kul det var! Så att se årets musseprodde var självklar och dom var jätteduktiga! 
 
Efter det fick jag, Sosso och Matilda sån sjuk nostalgi så vi gick utanför matsalen och vid biblioteket - tills vi kom på att vi skulle gå till våra skåp. Så vi och Melissa gick upp till våra skåp. Aaalltså vi var helt extas och sprang runt som små barn på julafton, typ. Jag kom tillochmed ihåg min skåpkod. Vi skrev ett brev till vår gamla mentor Pertan som vi hade på den gamla goda tiden i Sammis. Ae sjukt nostalgi var det och saknar Sammis sjukt mycket. Vaarför tog man inte vara på den tiden man hade där innan det var för sent? Det är vitt, ljust och högt i tak till skillnad från Dagy haha, vill verkligen börja VRG när jag kommer hem från USA :)

Koolla vad fin skolan är!



sovmorgon
Publicerat den

Classic mig att vakna alldeles för tidigt än vad jag behöver. Har sovmorgon och börjar om 29 minuter iallafall, med franska NP...

Ser ut som en liten knubbig säl, men orkar inte flytta på mig, ligger så skönt i sängen hih.



tjugosju
Publicerat den

- Bästa tiden på året är våren, typ denna tid älskar jag. 

 

Jag är en sån människa som gillar att ha koll på det mesta, typ allt och att ha översikt över saker och ting.

 

Jag hatar att segla, eller ja, jag har gjort det cirkus två gånger i mitt liv. Men det faktum att segelbåten kan välta får jag typ panik av hehe.

 

Att ta på sig mjukisbyxor när man kommer hem från skolan - kan ju vara bästa känslan, gör alltid det direkt när jag kommit hem.

 

Ibland kan jag ha svårt för att vara trevlig mot någon som ser ner på en , har svårt att lägga ner tid och kraft på en person som inte gör det tillbaka.

 

Jag har alltid tyckt om att stå framför folk och prata, dock övergick det till min rädsla när jag gick i 7an till 9an. Men det finns ändå alltid en liten del av mig som tycker om det. 

 

Sen jag såg Tsatsiki när jag var liten har jag alltid velat åka till Grekland, vilket jag gjorde i somras.

 

Jag gråter väldigt lätt.

 

Är rätt feg av mig hehe, har till exempel aldrig gått in i Spökhuset på Grönalund och det kommer jag inte göra heller. Och när jag ser på skräckfilm resulterar det nästan alltid att jag har en kudde framför ögonen större delen av filmen.

 

Somnar när någon håller på med mitt hår, gjorde det bokstavligt talat när jag var hos frisören när jag var liten.

 

Tänker nästan alltid tillbaka på saker och ting.

 

Jag önskar verkligen att jag var vig, är ovig som en pinne.

 

Jag ångrar att jag slutade på dans.

 

Gillar inte när folk hatar någon/ogillar en person utan att personen har gjort någon eller att de inte ens känner personen.

 

När jag var liten hatade jag pannkakor och köttbullar.

 

Vissa tycker jag verkar bitchig/dryg/oskön första gången de träffar mig. Jag är inte alls en sån person, långt ifrån, och tycker det är jättetråkigt när folk uppfattar mig som sån. Jag er sneel :)

 

Jag älskar att vara djup.

 

Älskar att kramas, det är myysigt!

 

Jag är ganska iakttagen och uppmärksam av mig.

 

- Jag är väldigt tystlåten av mig, vilket är en "egenskap" jag ogillar mest med mig själv.

 

Jag kan inte klä på mig jeans osv innan jag äter frukost tidigt på morgonen, det går bara inte.

 

Det är någonting med mig och filmer, för jag kan inte vara vaken en hel film oavsett om det är bra eller inte. Kommer inte ihåg senast jag var det iaf.

 

Jag är väldigt nyfiken av mig.

 

Klarar inte av känslan av att fila naglarna, bara ryser i hela kroppen.

 

Börjat tycka att killar är så mycket lättare att vara med än tjejer.

 

Måste sluta förvänta mig saker och ha för stora förväntningar. 

 

- Har alltid en väldig beslutsångest.




I am addicted I suppose...
Publicerat den

Jag är verkligen sämst på att följa serier. Försökte följa Gossip Girl för ett tag sedan, i höstas tror jag, och det gick väl bra. Fast jag glömde bort att kolla på det för att jag behövde plugga, så hann knappt se en säsong haha... Har alltid velat följa en serie dock, för alla mina kompisar gör det och det verkar söft. För några dagar sedan, jag troor det var förra helgen började jag kolla på Pretty little liars. Och nu är jag fast. Har till och med lyckats få Lovisa vilja se på det hela tiden och idag ville Oliver också se några avsnitt haha :)
 
Klantade till mig nyss dock. Skulle söka upp Jason för jag ville veta vad han heter i verkligheten (typ rätt snygg ja). Klickade in på en sida där det står allt om hans roll i filmen, så fick veta på saker jag inte fått reda på i filmen än. Ååh ångrar att jag gick in på den hemsidan, skulle varit roligare om jag inte visste - bra där Clara.

 
 



slut på långhelg
Publicerat den

Det har varit väldigt skönt att vara ledig såhär länge tycker jag, skulle dock inte banga på att vara ledig några dagar till. Igår åkte jag till stan och mötte Oliver, för jag skulle köpa vita jeans. Haha gick runt i typ alla butiker kändes det som, men till slut hittade jag ett par. Då åkte vi hem till mig och åt pappas hemmagjorda hamburgare på altanen, classic min familj haha. Det var mysigt! Efter det drog Oliver och jag gjorde ingenting. Mina kväll blev inte som planerad, men sen kom Oliver hem till mig iallafall.

Idag vaknade vi och var väldigt slöa i princip hela förmiddagen. Men det är ju trots allt söndag.. Vid klockan två drog Olli och jag pluggade. Jag och Erik slapp stressa sönder sista minuten på vår inlämning vilket var skönt, så lämnade in den vid klockan fem. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kollade i kalendern nyss och gissa vad jag så glatt överraskades med? Vi har franska NP skriva imorgon, helvete åt det. Men om ett tag ska jag gå på prommis med Astrid. 

Ooch en classic matbild på det :)



-
Publicerat den

It's funny how people say they miss you, but don't even make an effort to see you.




Feels like sundayy
Publicerat den

Känns som söndag idag bara för att man har varit ledig i en "helg" redan. Classic, blir alltid så mindfucked av att vara ledig osv, men jag klagar inte för gud va skönt det är med långhelg! Idag har i princip inte gjort någonting, åkte till stallet med Lovisa vid tjugo över tre för jag skulle rida. Innan det pluggade jag lite och solade. 
 
Ikväll har jag inte gjort så mycket, åt mysig middag ute i solen med familjen. Ska inte göra nåt ikväll heller, har lite ont i huvudet och är trött osv så det blir väl typ bara att ta det lugnt ikväll. Och kolla PLL, mah är typ fast nu. Är på säsong två, episod fem nu. Om ett tag kommer Oliver hit och imorgon ska vi in till stan för jag vill köpa vita jeans. Näämen nu ska jag återgå till PLL mannar :)




Nagellack
Publicerat den

Köpte detta igår när vi var i Täby, från Rituals. Det ser ut som två olika nagellack, men det är bara ljuset :)



Verldens besta ❤
Publicerat den

10 månader igår, älskar dig!




torsdag
Publicerat den

Gårdagen började med franska NP, som gick helt okej tror jag. Sen sprang vi gåsruset, vet inte om jag är nöjd eller inte med tiden jag sprang på... Efter det åkte jag till Täby centrum där jag träffade Danna och Sosso :) Vi gick runt lite och åt donken. Kom hem någon gång vid fyra-fem och då la jag mig i min säng och kollade PLL. Hade ont i benen för jag glömde stretcha efter ruset, smart som jag är, och huvudet dunkade. 
Åt middag hemma med Oscar och Lovisa, kollade lite mer PLL med Lovisa haha och sen mötte jag upp Danna och vi drog hem till Alexandra. Där var Uno, Philip, Alex såklart, sen kom Kriss också :) Vi kollade på hockeymatchen och pratade och lite så, det var mysigt. Åkte sen hem med Oliver hem till mig. Nu ska jag snart ut i solen och plugga, åt pannkisar nyss och vi testade att göra en bananpannkaka haha och den var faktiskt ganska god. 
Hej Phille :pppPP



middag ute i solen
Publicerat den

Precis som rubriken säger, så åt jag middag nyss på altanen i solen. Första gången vi åt middag ute i år! :) Klockan är halv åtta och det är fortfarande jätteljuust och solen värmer, hur härliigt? Efter skolan har jag gjort absolut ingenting. Solade i ett tag i vår fatboy, sen gick jag in och kollade på PLL med Lovisa, och efter det kollade jag två avsnitt till. Tänkte göra teee nu och sen plugga lite. Imorgon har jag bara franska hörförståelse NP och sen Gåsruset, ska springa 5,5 km och mitt mål är att inna under 30 min för då bidrar jag med fyra poäng till klassen, aa vi får se hur det går haha... Hoppas ni också haft en bra tisdag!




Myse
Publicerat den




vädret gör mig glad
Publicerat den

Hejs på er. Idag gick jag upp och sprang innan skolan, hade sovmorgon och började klockan 10 med engelska muntliga NP. Haha fattar inte ens själv hur jag orkade gå upp tio i sju när jag kunde gå upp typ minst en timme senare. Det gick sämst att springa, men är ändå nöjd över att jag ens klarade gå upp ur sängen. Efter engelskan hade jag franska läsförståelse NP. Gick nog helt okej. Kom hem runt kvart i fyra och då hann jag slänga i mig lite mat innan min studdybuddy kom hem till mig. Ska skriva klart min historieinlämning nuu och sen plugga matte, har prov imorgon och jag är inte aalls taggad. Men vem är det? :p




Imorse
Publicerat den


Vaknade halv 10, gick ner till köket och då hade Lovisa bakat scones. Det blev en mysig frulle med scones, té, syster och PLL :)



måndag imorgon igen då
Publicerat den

Hejs på er! Åt nyss middag och ska snart plugga. Blev på ett lite hängigt/deppigt humör för ett tag sen, och har verkligen ingen överhuvudtaget lust att plugga. Vill bara lägga mig i sängen, kolla på Pretty little liars och sova. Haha började kolla på PLL igår med Lovisa. Jessica sa att det var bra och hört mycket om serien och vi hade verkligen ingenting att göra, så satte på ett avsnitt. Slutade med att jag somnade efter avsnitt 8.. Nu har både jag och Lovisa blivit lite smått beroende, men jag suger verkligen på att följa serier så vi får väl se hur länge det håller haha.


Får sommarlov om eexakt en månad så det är väl bara att kämpa med plugget in i det sista även fast man bara vill slänga böckerna i väggen. Sjuukt att det bara är en månad kvar!! Har snart gått hela ettan i gymnasiet liksom, kommer ihåg första dagen och upplever det inte som det gått så snabbt. Vet inte ens om jag längtar till att ta studenten som alla andra gör, bara att tänka på vad jag vill bli när jag blir stor ger mig ångest typ.




Sushi
Publicerat den

Till middag åt jag suushi. Ikväll ska jag bara vara hemma, är både hundvakt och barnvakt haha.. 



can't hold us
Publicerat den


Just nu sitter jag i min brors rum och försöker plugga men kommer verkligen ingen vart. Vet knappt varför jag sitter här av alla ställen i vårt hus. Men det var skönt att plugga här, bättre än mitt lilla rum iallafall. Huvudvärk har kommit också. Det suger dock att Candy Crush bara har fem liv innan man måste vänta 30 min på ett nytt. Eller nej förresten.. det är bra att det är så, annars skulle det spelet typ blivit min enda syssla här i livet.



Lördag
Publicerat den

Sitter ute på altanen i soolen just nu, det är så skönt! Igår åt jag good middag med Jessica inne i stan och sen drog vi hem till mig. Då kom även Danna hit, vi Ben&Jerrys och kollade på The notebook. Såklart somnade jag (kan typ inte kolla på film utan att somna) så hann se kaanske hälften tror jag haha... Är nog den ända som inte sett den filmen, och alla säger att den är så bra så ska nog se klart den sen :) Jessica sov här och hon drog för ett tag sen. Nu hade jag tänkt plugga lite. Har sjukt mycket i skolan nästa vecka trots att vi bara går till och med onsdag. Engelska muntliga NP på måndag, matteprov + historiainlämning på tisdag, franska hörförståelse på onsdag och en fet inlämning i företagsekonomi på fredag. Love life. Fint väder är det iaf, ska nog försöka sitta ute i solen och plugga, men ser fan ingenting ju haha.. Aja ha en bra lördag iaf! :) 







Bra dag
Publicerat den

Hejsaan! Min dag har faktiskt varit väldigt bra :) Började i och försig dagen med att skriva engelska NP som gick helt okej typ. Hade tre lektioner efter det varav den sista var mitt tal i svenska NP. Det gick jättebraa och jag är väldigt nöjd, vi fick nämligen veta betygen för att det var lite tid av lektioner kvar. Sen åkte jag till stallet för att rida. Fick en stor häst och senast jag hade honom var det hoppning, haha han fick typ damp. Så var lite rädd att det skulle hända idag igen, men han gick jättefint och det gick mycket bättre den här gången :)

Nu sitter jag på tåget påväg in till stan, ska äta middag med fina Jessica. Det blir myysigt. Hoppas ni har en lika bra fredag som jag! :)




34 dagar kvar...
Publicerat den

... till sommarloov!! Sedan är jag näästan fri från skolan i ett år, miih åh va skönt. I USA får man välja vilka ämnen man vill läsa och det gäller bara att jag får godkänt i betyg där för betygen spelar inte så stor roll :)

Idag hade jag sovmorgon, det var lovely. Fick tillbaka mitt kursprov i företagsekonomi som gick mycket bättre än vad jag trodde det gick, så det va skönt. Sen sprang vi 5,4 km på idrotten också. Herre vad dåligt det gick, haha usch. Har märkt att jag typ inte klarar av att höra mig själv andas (eller rättare sagt typ flåsa :P) när jag springer, mycket skönare att ha musik i öronen! En vanlig torsdag var det idag helt enkelt. Bara jag som är helt mindfucked  i och med att det man var ledig igår så det känns som det är måndag idag? Skönt att det är torsdag iallafall och fredag imorgon :) Godnatt på er




Kiwi & banan
Publicerat den




hundvakter
Publicerat den


Min mormor och morfar fick en ny liten valp i julas, precis efter min familj kommit hem från Afrika. Och eftersom vi bor väldigt nära har det blivit så att vi har åkt och hälsat på Hugo ända sedan han var liiten. Sedan i torsdags kväll har vi varit hundvakter åt Hugo, han är världens gosigaste och sötaste :)



Igår - Strawberry white
Publicerat den




1 maj
Publicerat den

Var ute och sprang runt kvart över fem, trotsade min lilla förkylning jag har #yolo. Tanken var att jag skulle springa 5 km eftersom vi har gåsruset nästa vecka. Gåsruset är som en klasskamp i vår skola kan man säga, man samlar poäng till klassen beroende på vilken tid man fick, tex får tjejerna 4 prickar om dom springer under 30 min. Och det är alltså 5 km. Jag trodde jag sprang 5 km tills mamma kom hem så sa hon att jag sprang 6 km. Först var jag besviken på den tid jag sprang på, men när det var 6 km kändes det plötsligt lite osannolikt med den tiden haha...
 
Iallafall, nu ska jag plugga lite. På senaste tiden har jag varit sjukt oskolmotiverad och inte alls orkat plugga som jag brukar göra. Men nuu är det bara 35 dagar kvar, inklusive helger + kristihimmelfärd osv, ååh sommarloov!




Min valborg
Publicerat den

Min dag igår var braa. Slutade 12.20 och då gick jag och Sosso hem till mig ett litet tag. Orkar inte rabbla upp allt jag gjorde på eftermiddagen men jag köpte bland annat glass iallafal hahal :) Runt 19 åkte jag hem till Astrid som styrde upp en liten trevlig tjejmiddag, det var kult! Träffade Sosso vid tjugo över 10 tror jag, och då åkte vi hem till Lovisa där det var fezt. Det var roligt med massa trevligt folk :) Kom hem rätt tidigt dock och vaknade runt 10 idag, nu har jag mest fixad här hemma och nu ska jag plugga. 

Hittade bara en bild från igår på mig, Carro och Emma. Lökig men det var den ända som togs typ :)
 



Frulle
Publicerat den