Publicerat den




hate mondays
Publicerat den

Sozso n me :P

Ska precis gå och göra té för att sedan börja på en historia inlämning jag har till slutet av veckan. Riktigt otaggad på den, vilket är anledningen till att jag inte orkar/vill sätta igång med den än så skjuter bara upp den men nu måste jag börja så jag inte panikar i sista sekund. Annars då? Idag är det måndag, usch. Skoldagen var väl helt ok, det var bara tråkiga ämnen och sen efter skolan hade jag studdybuddy.
 
Imorgon är det valborg, haha helt sjukt. Har tänkt att det är om jättelång tid, men nej det är fan imorgon. Tiden går så snaabbt. Kommer ihåg förra valborg som igår typ, det var den tiden jag mådde som bäst och hade roligast. Våren/sommaren 2012 wii. Appropå ingenting så har en redovisning imorgon, NP svenska tal och NP skriftligt i engelska på freedag + en historia inlämning denna vecka. Så nu sisådär 15 minuter efter jag började skriva på detta inlägg, ska jag börja skriva min undebrara historie inlämning, puss på er!





Love 2 sleep
Publicerat den

Nu på kvällskvisten blev jag väldigt trött och därför också en anledning till lite depp. Imorgon har jag sovmorgon till 9.45 men funtar faktiskt på att vakna tidigare än jag brukar för att ta en promenad innan frukost. Känner att jag rör på mig på tok alldeles för lite nu för tiden än vad jag brukar. Aja får se hur det går med promenaden alltså... Godnatt på er



vet inte varför jag skriver detta..
Publicerat den



Mest av allt skulle jag vilja ha sommarlov nu. Kunna spendera alla kvällar med kompisar, vara uppe hela natten för det aldrig blir mörkt, inte ha massa krav på sig utan bara kunna göra det man vill varje dag och ta varje dag som den kommer, sola, bada och vara brun, inte ha skolångest eller ens behöva tänka på skolan. 

I sommar åker jag till USA, i ett år. Jag har så himla många tankar om det att det känns som jag nästan inte har några alls. Både glada och ledsna tankar, ciruklerar runt i min hjärna hela tiden. Ena dagen kan jag vara sjukt taggad och glad för att jag ska åka och den andra dagen kan jag gråta för att jag inte vill lämna allt här hemma. Bara lämna allt och ge sig av i ett år. Ändå är det bara ett år av hela mitt liv. Och jag kommer tjäna på det så mycket... 



Söndag
Publicerat den

Heej på er! Har inte uppdaterat på ett tag, sorry fo dat. Kan ta helgen lite kort. I fredags var jag ute på en båt som heter Petsamo med klassen, från 12-16. Vi mätte olika grejer i Östersjön för att se hur havet mår, haha rätt segt var det. Efter det mötte jag upp Sophie så åkte vi moppe till Täby Centrum och köpte lite grejer, därifrån åkte vi hem till mig och sen till henne för att laga middag. Karro, Emmelie och Danna kom och så gjorde vi alla en jättegod kyklingwook med gino till efterrätt :) Höll på att tappa rösten under kvällen också, haha skrattade typ åt mig själv för jag inte fick fram nåt ljud. Sen åkte jag och Oliver hem till mig. På lördagen åkte vi in till stan och åt lunch osv det var mysigt. På kvällen åkte vi hem några till min kusin där det var roligt. Nuu ligger jag och Oliber i hans säng haha, åt för ett tag sen. Vet inte vad jag ska göra idag, blir plugg sen iallafall. Hoppas ni har haft en rolig helg! 




:')
Publicerat den




Skypesession
Publicerat den

Skypear med Matilda atm, det är mysigt. Vi typ pluggar svenska tal osv. Imorgon är det torsdag och börjar med svenska nationella 8.10 i tre timmar. Ska skriva uppsats men vi får skriva på datorn (de stänger av internetet på skolan) så det är väl chill. Haha ne, nu ska jag vara social med Matti.




Hej kompisar
Publicerat den




Kommer ej på någon rubrik
Publicerat den




Hej onsdag
Publicerat den




goodnight
Publicerat den




en väldigt härlig
Publicerat den




6 appar jag använder mest
Publicerat den

Hehe dock är ju vissa mer givna än andra, som typ facebook, spotify och instagram. 



Cozy
Publicerat den

Hahah när jag skulle skriva rubriken så började jag med "Clara" innan jag undrade vad jag höll på med haha. Vettefän vad jag tänkte lol. Sitter just nu i min säng och dricker té med honing (älskar att säga det som Nalle Puh, därav stavelsen), borde egentligen plugga men orkar inte så jag snapchatar massa med Matilda istället :)




15:28
Publicerat den

Tjosan peeps. Imorse när jag gick till skolan var det typ grått ute men nu är solen framme vilket gläjder mig mycket haha. Sitter i min soffa och mår rätt dåligt, tyvärr. Halsen gör vidrigt ont, huvudvärken börjar komma fram sakta men säkert och känner att en förkylning är påväg. Kalaskul. Vill verkligen vara friisk till helgen, för då ska jag ha very kult så det suger att jag håller på att bli sjuk nu. Juste, min dag började med svenska NP 8.10 imorse. Vet inte hur det gick, helt ok iallafall. Nu ska jag skriva mitt svenska tal och sedan plugga historia. Skriver mer latero :)




Monday
Publicerat den

Helloo. Dagen har varit... en helt vanlig måndag. Haha kan inte riktigt bestämma om den har varit seg/rolig/händelserik osv. Fast det hände inte så mycket... Sitter i mitt rum och ska plugga lite nu. Har svenska NP imorgon, läsförståelse. Det har väl alla ettor iochförsig. Sen på torsdag är det uppsats. 

Åt hemmagjord pizza till middag, så gott! Fast på bilden ser det fett nasty ut, haha classic.




+/-
Publicerat den

+ Väädret, nu har det äntligen blivit vår.
- Min pöjk åkte tillbaka till de Värmländska skogarna idag :(
+ Har haft en jättemysig helg med världens finaste kille.
- Det är måndag imorgon och helgen är slut.
+ Det är bara 45 dagar kvar till sommarlov (inklusive helger osv).
 
Godnatt, nu ska jag ta min kost till sängen och sova! Imorgon är det måndag igen, blä jag vill inte.

 
 



People help the people
Publicerat den

Har börjat älska den här låten. Trots att jag blir väldigt deppig av den, typ tårögd varje gång haha så lyssnar jag på den hela tiden. Birdy gör alltid så mysiga låtar tycker jag :) 




Helgen
Publicerat den

Hej på er peeps. Pappa gjorde sina hemmagjorda hamburgare för ett tag sen till middag. Och sen var det klass till efterrätt.
Så sjukt gott var det! Har inte uppdaterat någonting typ i helgen, hehe. Men kan dra det lite snabbt. I fredags kväll var jag så sjukt trött så jag somnade på soffan, sen mötte jag upp Astrid på en promenad och sen kom Oliver hit. På lördagen drog jag och Oliver in till stan vid klockan 2 ungefär, där åt vi lunch osv. På kvällen åkte jag hem till Matilda runt klockan 8, där jag, Matilda och Anna skulle fixa oss för kvällen. För sen åkte vi hem till vår klasskompis Olivia som styrde litt klassfest. Haha det var sjukt kul! När jag och Matilda skulle hem stog vi och väntade på tåget i över 40 min, classic SL. Idaag har jag mest chillat hela dagen. Jag och Oliver vaknade ganska sent och sen åt vi frulle, chillade i vår Fatboy ute i solen, åt lunch, mös litt och sen gick vi till Ösbysjön där Vargö och Uno var. 

Haha jaa, så har min helg sett ut på ett ungefär. Nu ska jag plugga litt, puss på er




Mysig lördag
Publicerat den




Té + plugg
Publicerat den




Torsdag
Publicerat den


Hej på er peepsss. Haha vad händer med vädret? Det regnade ju och var allmänt vidrigt väder ändra till jag gick hem från skolan typ. När jag kom hem följde jag med min brur till Täby för han skulle göra något ärende. Tänkte inte på det fören jag kom hem, men vädret hade ju vänt helt haha. Då var det sol osv. Aja, annars då? Min dag har varit rätt trött idag alltså eller det har inte hänt något speciellt såattsäga. Körde curling på idrotten, haha tycker det är lite läskigt för ena skon är ju svinhal. Men det gick helt ok ändå. Åt nyss en jäättegod middag, teryakilax min favvo. Nu ska jag plugga lite och chilla, sen kommer Oliver hit. Åh vad jag saknar min pöjk!
 



Friday 2morrow
Publicerat den




17 år
Publicerat den

Grattis min älskling, hoppas du har haft det bäst idag. Önskar jag kunde vara med dig på din dag, jag saknar dig så mycket men vi ses imorgon! Jag älskar dig så <3




Nedförsbacke
Publicerat den

Idag är det onsdag vilket betyder nedförsbacke till helgen haha. Har dock trott att det är tordsag idag hela dagen och att det är fredag imorgon, så det har varit litt segt. Min dag har väl varit helt normal, har inte så mycket att säga om den. Vaknade av mig själv innan klockan 7 imorse, och jag hade sovmorgon classic. Slutade skolan vid 4 iallafall och då gick jag raka vägen hem. Åt middag för en liten stund sedan och nu ska jag forsätta plugga samhällskunskap. Vilket underbart väder det har varit idag, snaart sommar :)







En fråga :)
Publicerat den


Jag fick en fråga idag och jag blev väldigt glad, haha typ den första frågan evah. Nej men jag blev glad iaf :) Dock tänker jag inte göra ett videoinlägg men kan svara här!
 
Kan inte du göra ett videoinlägg där du svarar på frågo? eller annats bara i ett vanligt inlägg? frågor som, 
Vilka är dina närmare vänner? Jag har fler nämare vänner, men mina absolut närmaaste är Daniela, Sophie och Astrid 
Vilken är din bästa resa? Oj vad svår fråga, kan inte välja ut någon enstaka resa. Men det står mellan resan till Afrika i julas, Chicago & Canada eller Australien. De resor jag gjort med hela min familj brukar jag tycka mest om eftersom det är sällan vi åker hela familjen nu förtiden.
Vänner du saknar just nu? Saknar rätt många vänner just nu. Saknar bland annat Danna, vi sågs varje dag i 3 år (7an-9an) för vi gick i samma klass, vi blev bestisar och vi var med varandra i stort sätt varje helg, och nu träffas vi varandra kanske var tredje helg eller nåt vilket är väldigt synd cuz i miss her so! Hon är som min syster. Sen saknar jag också alla dom jag hängde mycket med och var väldigt nära i 9an.
Favorit stad? Ingen aning hehe
Favorit ämne i skola? Nu i första ring har faktiskt svenska blivit det ämne jag tycker är roligast
Favorit färg? Ingen aning på den här heller hehe, tycker om många färgeer!
Tre Positiva egenskaper hos dig? Glad, omtänksam och snel 
Vad vill du göra efter gymnasiet? Åh får typ ångest av att tänka på tiden efter gymnasiet, då man måste tänka på sin framtid osv. Men eftersom jag ska åka till USA som utbytesår kommer jag ta studenten med 97orna. Men efter studenten kanske jag först typ reser eller jobbar lite och sen plugga något någonstans som jag inte har en blekaste aning om just nu haha.



segt väder
Publicerat den

Hej på er! Min dag har varit rätt najs, började klockan 9 med klassråd och efter det hade jag bara två lektioner. För vid 15 skulle vi se på bio med klassen inne i stan så jag, Matilda och Anna åkte direkt in till stan efter sista lektionen innan lunch. Vi åt lunch på Rice och det var sjuktgott! Sen chillade vi runt bara lite, gick till Naked juice bar och lite så. Bion var bra dock väldigt oklar. Den slutade 17.30 så då åkte jag raka vägen hem. Ikväll har jag bara pluggat samhällskunskap, har prov på tordag. 




tre
Publicerat den




Monday
Publicerat den

Just nu sitter jag i min matsal här hemma och pluggar samhällskunskap samtidigt som jag dricker té. Jag vet inte varför men jag pluggar nästan alltid i matsalen, det är lugnare här och mer space typ vilket är lättare att plugga i tycker jag. Aja idag är det ju måndag igen. Var så trött imorse, att jag fick tvinga mig upp ur sängen en halvtimme efter alarmet hade ringt. Skoldagen var rätt seg. Vi har börjat med killergame i skolan, jag är inte med men det är sjukt kul hur rädda alla är för att bli dödade haha. Aa, har haft en rätt tråkig men normal måndag ungefär.
Här har ni några jefligt najs bilder på sosso och mig hahah :P Och sosso har inte hängboobies i verkligeten, just so u knoow, det är effekten ahahah! :)
 



In school
Publicerat den




I belong with you, you belong with me, you're my sweetheart
Publicerat den

Godnatt!



Mysig dag
Publicerat den

 
Dagen började med att vi sjöng för min broder, sen drog jag ut med papi och övningskörde vilket jag redan har berättat hehe. Efter det gjorde vi vofflor på altanen! Sjukt gott men det är så mäktigt för mig så mår alltid illa efter typ en... Aja det var supermysigt i solen iaf! Denna dag för ett år sedan snöade det, haha usch. Sen har jag pluggat litt osv och sen kom farmor, farfar och morfar på födelsedagsmiddag. Åt en sjukt god efterrätt yeah. Nu ska jag typ plugga lite till och sen sova. Gotta l0ve to sleep hehe.



Grattis älskade storebror!
Publicerat den




Lunch ute i solen 🌞
Publicerat den




Atm
Publicerat den

Sitter och pluggar samhällskunskap. Var ute och övningskörde med pappa förut i kanske en timme, haha väldigt kul va det faktiskt. Det var första gången 😊




Lördag
Publicerat den

Hej på er! Kom precis hem från Täby centrum för jag skulle fixa min käre mobbe och lite andra saker osv. Åkte dit typ halv 12 och kom hem typ nu haha.. Åt bland annat chillbox vilket var näz. Håller på att synkronisera min nya mobbe nu till den gamla men det tar ett tag. Jag blir så sur på min dator för varje gång jag ska uppdatera min mobil eller själva datorn så raderas hela iPhoto bilblioteket. Har hänt två gånger nu och jag tog med datorn till Apple för att fråga, och det kom bara fler och fler killar dit men ingen hade en aning haha. 

Nuu vet jag inte vad jag ska göra, men vi hörs sen poss. Btw har ju inga bilder på datorn längre så detta får bli ett bildlöst inlägg haha.





Hen va en hen
Publicerat den

Hahaha hittade den här bilden när jag kollade igenom mina bilder på datorn... Det var på höstlovet när vi var i Skåne. Den är ju så groteskt ful men blir ändå glad av den på något konstigt sätt :)



Let's get lost
Publicerat den

Sitter i soffan, inbäddad i världens mysigaste filt och gör absolut ingenting, så skönt. Har precis rensat lite bilder på min dator haha har så mycket bilder på den, det tar upp typ hela minnet... Men jag är en sån som inte kan slänga saker, hatar att radera bilder. Därför dog jag typ när alla mina bilder på datorn försvann. Jag borde egentligen plugga samhällskunskap eftersom jag har ett ganska stort prov på det om en vecka och jag känner mig lite lost på det hela men jag orkar verkligen inte. Är så jäkla trött att jag skulle kunna somna när som helst...nästan
 
 



Godmorgon torsdag
Publicerat den




En bild från idag 😊
Publicerat den




Godnatt
Publicerat den




Té och älskade företagsekonomi
Publicerat den


Min kväll och eftermiddag har spenderats med det som rubriken säger, téeee och min företagsekonomibok (böcker). Har kursprov på det imorgon juu. 

Var helt död imorse, fick släpa mig upp ur sängen cirkus 30 minuter efter alarmet hade ringt. Hade två timmars lunchrast så då gick jag och Matilda hem till mig och åt torellini :) Slutade ungefär två timmar tidigare också, hur najs? Skulle slutat 16 egentligen så det var skönt att sluta tidigare. Stannade iochförsig kvar i skolan en halvtimme hehe. Sen drog jag och mamma till mormor och morfar, och gosade litt med Hugo. Vi gick en liten prommis också, mys. Åkte hem och sminkade av mig på en gång, haha bästa känslan. Nä nu ska jag återgå till plugget, tjosan på er!



Mysigaste Hugo
Publicerat den




Tjosan
Publicerat den

Min hjärna är lika seg som en bulldeg just nu. Har suttit och pluggat företagsekonomi sen kanske halv 5 och nu blandar jag ihop alla formler och grejer till en jäkla deg typ. Haha har lyckats göra Matilda jätteförvirrad på sms också cirkus två gånger om inte fler för att jag blandar ihop allt hehe, sorry matti. 

Min dag har inte varit så speciell. Hade sovmorgon i 1 timme och 5 min, fett skönt. Juste, sen hade jag matteprov också vilket var ett rätt litet prov. Slutatde 3 för vi fick sluta en timme tidigare så då gick jag hem och massa mellis haha jag var så sjukt hungrig. Nä men nu ska jag faktiskt gå och sova, gör nästan ont att kolla på datorn för jag är så trött. Godnatt och puss på er!




Miss you bästis
Publicerat den




Monday
Publicerat den

Dagen har varit rätt chill, började 11.10 och hade bara 3 lektioner. Sen när jag kom hem hade jag studdybuddy i 1 timme. Ikväll blir det pluugg, har ju matteprov imorgon och kursprov i företagsekonomi på torsdag. Så tänkte bara skriva detta haha




Mitt lov i lite bilder
Publicerat den

Efter några mysiga dagar med min gose åkte jag, mamma, pappa och Lovisa till Turkiet. 
//En random bild på en ko som gick på gatan// Gick runt i shorts och tshirt typ alla dagar och det var superskönt// Jättefin solnedgång// Försökte också plugga lite i solen// Åt gooood frulle med färska jordgubbar och turkistyoghurt.

Kom hem på tisdagen och på onsdagen åkte jag och Lovisa till Täby Centrum, åt bland annat på donken haha :)

I torsdags och igårkväll hängde jag med världens bästa sosso.
Ooch några jevligt najs bilder från veckan som jag bjuder på. Nu är lovet slut och jag skulle inte banga på några dagar till lov. Har iof sovmorgon imorgon till 11.10 vilket är sjukt näz, puss



Världsbäst
Publicerat den




Glaod
Publicerat den




Söndag
Publicerat den

Hejsan alla fina. Har inte uppdaterat på ett tag, sorry fo dat. Idag fyller min älskade lillasyster 12 år! Wiie grattis labb3, love you även fast jag kan vara världens jobbigaste osv ibland hehe. Så idag har vi haft födelsedagslunch med lite släkt här iallafall, det var mysigt. Ikväll har jag pluggat matte, hade heelt glömt bort att vi har prov på tisdag (bra där Clara) så matteboken har varit min dejt ikväll. Dock är det bara ett rätt litet prov så det är skönt. Appropå plugg så har jag helvetes-veckor framför mig, usch bara massa prov och nationella. Aja nog om det, nu sitter jag bredid mami i soffan, dricker té & kollar på tv. Ska snart plugga dock, tog bara en paus till att skriva detta :)
 



Finallyy
Publicerat den

 
Nuu har jag äntligen ändrat min design. Världens bästa sosso hjälpte mig, och jag är nöjd :) Vi sitter och chillaar atm i min säng, vi ska nog hitta på något mysigt snart.



Pics
Publicerat den

Bilderna blir konstiga och fula när jag laddar upp dom. Ändrar färg och grejer.

Iaf, här är min nya jacka XD Jag tycker om den myycket



Hipstaah
Publicerat den




Sunny daay
Publicerat den

Hejsan alla nii. Sitter i mitt rum och dricker té och äter gudisbilar. Kom precis hem, åt lunch med farmor, farfar och Lovisa. Det var supermyys och gott! Nu ska jag plugga lite företagsekonomi, gotta love dat. Vi har kursprov på det (allt vi lärt oss i kursen) på torsdagen efter lovet, kill me..




Godnatt
Publicerat den




"One song, Thousand memories"
Publicerat den

Sitter just nu i myskläder i min säng, har gjort en kopp té, och tänkte läsa ut min bok Alkemisten. Pappa tycker jag ska läsa den, och jag började läsa den på flyget till Tanzania på jullovet. Men sen har jag aldrig läst den sen dess för jag läser aldrig böcker hemma (tyvärr..) förutom på lov osv. Såå nu när jag åkte till Turkiet fortsatte jag läsa den och pappa har tjatat på att jag ska läsa ut den, så tänkte göra det nu haha. Men aja nog om det. 

Idag vaknade jag klockan 8 av mig själv. Vilket sög. Jag och ma lilsis Lovisa åkte in till Täby Centrum vid kvart i 11 och var där till typ kvart i 1 kanske. Då åkte vi hem till mormor och morfar och chillaade och gosade med Hugo. Han är ju bara världens gosiigaste hund. Seen drog vi hem och gjorde jag massa saker kändes det som men när jag tänker tillbaks på det så kanske inte det var så mycket... Pluggade lite och sen drog jag ut och sprang också, ett bra tag sen jag gjorde det. När jag sprang lyssnade jag på gaamla låtar som jag bara äälskade för ungefär 1 år sen. Så fick ungefär 1000 flashbacks och grejer, haha om någon undrade meningen med rubriken alltså...

 



Goodmornin'
Publicerat den




Trött chey
Publicerat den

Shaloom, kom på att jag inte skrivit något sen jag var på flygplatsen... Men aa, kom hem vid 17 och då gjorde jag ingenting fören mamma och pappa kom hem med sushi. Åh vad gott det vaar. Nu har jag suttit och pluggat i drygt en halvtimme, men jag är så jäkla trött så ska gå och sova nu. Vaknade halv 6 imorse och jag flygit och varit på flygplatsen typ hela dagen så är fett tröttt. Ska bädda rent i min säng bara, sen ska jag uppleva den där känslan när man får sova i sin egen säng igen efter man har varit bortrest. Den är ju för herlig den känslan. Haha asså nä nu ska jag sluta skriva innan jag somnar, ögonlocken blir bara tyngre och tyngre.. Godnatt på er!

Znabb och skev bild. Fred ut
 



-
Publicerat den




I'm on my way ✈
Publicerat den

Hejsan på er alliihopa! 😊 Är påväg hem från Turkiet nu, sitter på flygplatsen. Eett tag sen jag skrev haha, men mitt internet har laggat ganska mycket... Nu funkar det iaf såå då tänkte jag passa på att skriva något haha. Har haft ungefär 5 jättemysiga dagar i Turkiet! Vi har inte gjort så mycket, mest bara chillat, ätit lunch vid vattnet, åkt till andra städer, solat lite osv. Men jag skriver mer sen när jag är hemma, puss