Skåne
Publicerat den

Nämen hej på er!! Nu är jag i Skåne, kom hit vid klockan tre. Var ju på Sophies land i knappa fem dagar, det var jättemysigt! Ska blogga mer om det sen :)




Götlaborg
Publicerat den

Imorgon ska jag och Daniela till Sophies land. Ska bli så kul, härligt och mysigt! Jag och Daniela kommer åka tåg ner till Göteborg imorgonbitti, och egentligen var planerna att jag skulle åka upp till Stockholm igen på söndag. Men jag ska möta upp mina systrar i Götet istället så ska vi bila till Skåne och vara där några dagar. Jag har längtat efter dessa fem dagar på Sophies land länge nu :) Nu måste jag sova, ska upp jättetidigt imorgon! Fred ut




2day
Publicerat den

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt :) Vaknade klockan åtta men tvingade mig själv att somna om, så gick upp runt kvart över nio istället. Bästa lilsizz gjorde scrambled eggs till frukost, gott va det! Efter frullen försökte jag packa lite, men det gick inte alls bra. Hade tankarna på helt annat hela morgonen och kunde verkligen inte koncentrera mig alls. Så resultatet blev inte så stor skillnad än tidigare haha...

Åkte in till stan med Lovisa för att jag och mamma skulle till hudläkaren och kolla födelsemärken. Och därefter gick vi och tog sista hepatit B sprutan. Fysatan säger jag bara! De två som vi tagit tidigare gjorde så fantastiskt ont att jag nästan hade ont i armen innan sprutan för jag visste hur ont det skulle göra. Det vidrigaste var att jag kände när vätskan kom in i armen och då kändes det som armen skulle åka av. Haha just fyi. Aae men usch, har fortfarande ont i armen också. Har börjat bli lite räddare för sprutor de senaste åren, inte mycket, men förut var jag inte ett dugg rädd.

Sedan träffade jag upp Jessica. Vi köpte frozen yoghurt i gallerian, gick vid Strandvägen och pratade mycket hihi. Det var ju så sjukt varmt dock! Men det var jättemysigt och ruligt att träffa Jessica, vi träffas så sällan så det uppskattades rejält :) Efter det åkte jag hem och träffade Matilda på en promenad. Vi pratade om allt och det var så skönt att prata av sig för vi båda har liknande problem, eller hur man ska säga. Matti kan man prata med allt om! När jag kom hem var mina ben döda och tunga som stenar. Har gått jättemycket de senaste dagarna, och långt också. Åt middag och sedan packade jag klart allt. La mig i sängen för en stund sedan och nu ska jag sova, godnatt!




Amerikanska ambassaden
Publicerat den

Godmorgon peeps!! Imorse kämpade jag mig upp klockan sex för att jag skulle amerikanska ambassaden för visum. Var så trött, höll nästan på att somna i bilen påvägen dit. Jag var ganska nervös när jag stog där utanför men det gick bra :) Kom hem för en stund sedan och nu vet jag inte vad jag ska göra... Ligger i soffan atm och kollar på Nyhetsmorgon. De pratar om packning, hur man packar smidigast osv. Haha jag är sämst på att packa och dessutom hade jag tänkt börja packa idag, perfff ju.




18:49
Publicerat den

Åkte in till stan vid klockan ett med Markus idag :) Vi gick typ hela tiden och jag köpte en ny mascara haha. Kom hem vid fyra någon gång och strax efter fem gick jag ut på en promenad. Kom hem för några minuter sen, hehe helt slut  det blev typ 1,5 timme.





Publicerat den

Idag fyller världens bästa storasyster år!! Bättre storasyster får man leta efter :) Hon vet alltid precis vad man ska göra för att muntra upp mig om jag är ledsen, vi har alltid kul tillsammans och Martina är en av de människor jag litar på mest som jag berättar vad som helst till. Haha trots att det är 8 års skillnad mellan oss så har folk faktiskt trott att vi är tvillingar :p I'm veryy proud of you sis och jag är så glad att jag har dig som syster. Älskar dig Marte och grattis igen! 

 




hemma
Publicerat den

Kom hem igen runt klockan sju, och då åt vi en god middag. Satt nyss och redigerade några bilder med pappa :) Kan inte photoshop bra alls men papi kan det jättebra så han lärade mig lite.

Hade tre mysiga dagar ute på Torrö med släkten iallafall! Vår midsommar bestog av lite dans runt midsommarstången faktiskt, fika och 5-kamp. Vi åkte också båt, gick en lång promenad i skogen innan vi åkte idag, åt god mat och spelade lite kort. Vi gjorde inte så mycket helt enkelt men mysigt var det och det var också skönt att komma bort lite, så man känner lite att sommaren har börjat på riktigt. Hoppas alla ni hade en bra midsommar!

 



Midsommar
Publicerat den

Hejsan på er. Håller just nu på att packa och fixa det sista för att snart åker vi till morfars landställe. Ska vara där över midsommar bara, åker hem igen på lördag så det blir väldigt kort men mysigt. Tror inte jag kommer ha något internet där så får önska alla en glad midsommar nu istället :) Men vi hörs mer på lördag eller söndag helt enkelt! Har bestämt mig för att fota massa härliga sommarbilder så förhoppningsvis har jag några att lägga upp när jag kommer hem haha. Bjussar på en bild från midsommar förra året, när vi var på västkusten. Det var så mysigt och fint där! 😋 Puss & kraam




Idag :)
Publicerat den

Vaknade vid halv tolv vilket jag inte riktigt tänkt mig haha.. Men då var jag utvilad iallafall vilket var skönt :) Åt frukost och sedan försökte sola lite också men vädret var ju så oklart, det varierade hela tiden mellan sol och molnigt. Så jag gav upp efter inte så långt tag haha. Tänkte fixa med alla visumpapper som man behöver till visumansökan men gav upp och insåg att mamma och pappa måste hjälpa mig. Det var typ 11 punkter som ska prickas av. Så jag gick till ösbysjön och mötte Alexandra och Philip. Efter ett tag mötte jag upp Matilda, vi gick på en ganska lång promenad och köpte glass. Mycket mysigt med en härlig tjej! Kom hem vid lite efter fem och nu gör jag ingenting, ska snart äta middag.

Haha en bild på min Daim jag köpte i lördags




Godaste efterrätten
Publicerat den




Söndagen
Publicerat den

Igår var jag i stan med Daniela, vi gick runt och gjorde lite ärenden. Sen kom även Markus och vi satte oss vid Strandvägen ett tag, vilket var mysigt. Efter det åkte vi hem. Här hemma hade vi en liten middag för min syster Martina som snart fyller år, men hon åker bort då så vi hade en liten middag igår istället :)




De senaste dagarna
Publicerat den

har jag varit med kompisar och mestadels bara tagit det lugnt. I onsdags kväll gick jag, Daniela, Philip och Markus hem till Markus och sedan kom även Sophie. Vi åt glass, pratade och skrattade. Igår red jag min sista lektion i stallet på ett år, men det var mysigt. Cyklade till stallet och ungefär halvvägs så börjar det öösa ner regn, det var ungefär som att hela himmlen öppnade sig. Åt middag med familjen, farmor & farfar också på torget, sedan drog jag till Astrid där det var några :)

Idag åkte jag först med Oscar in till stan för att göra lite ärenden. Kom hem för ett tag sedan och nu gör jag ingenting. Ska äta middag hos Daniela ikväll och sen ska vi bort, kommer bli kul! 




sommar
Publicerat den

Nu har jag redan haft sommarlov i 10 dagar. Tiden går alltid så fort på sommaren, jag glömmer alltid bort vilken dag det är och tillochmed vad jag gjort på dagarna. Men det hör väl sommaren till :) Nu är det ju sommar, det som iallafall jag hehe, har längtat till så länge, enda sedan i vintras. Man tänkte på hur bra sommaren är jämfört med vintern, allt man kan göra på sommaren, alla sommarkvällar osv. Och nu är man här och kan göra allt det där man längtade till så mycket i vintras. Eller jag längtade så mycket iallafall haha... Vet inte riktigt vad jag vill säga med detta, men njut av sommaren för snart är den över. På midsommar börjar det bli mörkare igen, och det är liksom om en vecka. När sommaren är över, är jag i USA och upplever äntligen min resa! Snart är jag där!! Den resa jag längtat till så mycket, den resa som kommer lära mig så mycket och den resa där jag kommer växa i mig själv otroligt mycket.


En bild från förra sommaren när jag, Daniela, Markus, Philip och Alexandra var på Danielas land :)




tisdag
Publicerat den

Det känns som jag inte har bloggat på väldigt länge och det har jag väl inte heller... Men har inte haft tankarna på bloggen så mycket för det har hänt så mycket annat i mitt liv på sistone. Men som tur är har världens bästa vänner och familj. Sitter just nu i mitt rum med Sophie, snart ska vi träffa Astrid. Får se vad vi gör. 
 
De senaste dagarna har mest varit med Sophie, hon är bäst och är med mig fast jag är världens tråkigaste människa att vara med just nu. Hon får mig att må bra :)

 



Myskväll
Publicerat den

Sitter med Sophie och Lovisa, kollar på Hannah Montana the movie och äter dipp med morötter och paprika, jättemysigt :)




Onsdagen
Publicerat den




Sommarlov
Publicerat den

Hejsan! Har inte skrivit på några dagar för jag har tyvärr ingen dator längre. Var tvungen att lämna in min käraste dator (skoldator) i onsdags för att jag åker, det var segt. Så detta får bli ett mobilinlägg...

Jag fick sommarlov i onsdags! Väldigt skönt. Dock var det väldigt tråkigt att lämna Dagy och alla... Den dagen började med att vi var i aulan och sedan i klassrummen. Efter det drog Sosso och jag in till stan. På kvällen var jag hos Olivia där klassen var, det var mycket roligt! I torsdags tog VRG studenten så Sosso och jag åkte till torget för att kolla på dom haha. Gårdagen spenderades också av Sosso, vi solade och badade lite hemma hos mig innan jag skulle rida. När jag kom hem var jättetrött och planerna var att stanna hemma men vid elva cyklade jag till Ösbysjön och träffade Alexandra, Philip, Uno och Edvin en snabbis. Sen också Astrid, Catti mäd flera :)

Just nu sitter jag och äter frukost. Ska träffa sosso idag också :) Hoppas ni får en brao lördag!




Dagen
Publicerat den

Hej på er! Astrid gick precis, vi var på en promenad och sen gick vi hem till mig och drack te.

Idag har varit en satans bra dag för min del. Det var pannkisar i skolan och jag fick reda på ett slutbetyg vilket jag blev jätteglad för. Vi hade i princip inga lektioner, bara betygssamtal. Slutade någon gång efter 12 och då gick jag hem. Vid kvart i två drog jag och sosso till Täby C, köpte lite grejer och fikade. Jag köpte ett par vita shorts som jag är micket nöjd över :) Vi åt även en mysig middag på Jappi på torget. Sushi är bäst haha.

Imorgon får jag sommarlov. Och jag kan inte fatta att det redan gått ett år i gymnasiet, det har gått så sjukt fort. Kommer ihåg första skoldagen som om det vore förra veckan haha... Kan inte fatta att imorgon kommer jag behöva säga hejdå till några av mina vänner för ett år... Natti på er




Två årstider på en dag...
Publicerat den

..typ. När jag åt frukost vid tio imorse var det strålande sol och 21 grader. Men när jag gick hem från skolan var himlen grå och det regnade. Hade iallafall klänning idag, typ första gången i hela ettan haha. I skolan gjorde vi inte alls mycket, hade inte ens en enda hel lektion, två lektioner med betygssnack i. Efter skolan var jag rätt trött men åkte med mami och tränade ändå. Jag raderade nyss alla dokument och bilder osv på min dator. Ska lämna tillbaka den imorgon eftersom jag ska till USA, wää vill inte lämna den! 




hej matti
Publicerat den




:P
Publicerat den

Före och efter haha



helgen
Publicerat den

Tjäna alla fina. I helgen har jag inte gjort så mycket känns det som... Men tänkte dra den lite snabbt. I fredags var jag ledig för treorna tog studenten. Dagen började dåligt men slutade bra, däremellan var jag på Hollister för intervju. På kvällen gick jag först på promenad med Oli och sen åkte jag hem till Danna där Sosso också var. 

På lördagen åkte jag och klippte mig. Så skönt med fräscht hår måste jag ju säga! På dagen gjorde jag dock ingenting, men på kvällen åkte jag hem till Alexandra där några andra också var. Det var en rolig kväll :) På söndagen åkte vi hem till morfar. Vid tre åkte jag och Lovisa till Täby för Martina jobbade där. Micket mysigt. 

Sitter i skolan nu med Matilda, haha rätt ovärd dag för vi har typ två lektioner... Kram på er
 



Systra mi
Publicerat den