:))
Publicerat den

Nu åker jag till Turkiet, huur nice. Tror bloggen kommer vara lite död under veckan men kommer hem på tisdag igen. Ha ett bra lov allihopa och glad pååsk :))






:P
Publicerat den




fem
Publicerat den




Paintin ma nails
Publicerat den

Shaloom alla bröder där ute. Nej skoja men goderafton. Jag sitter just nu och målar mina naglar i en ful blå färg haha, så ska nog ta bort den.. Lyckat haha. Min studdybuddy gick för en halvtimme sen. Juste, började skolan idag 11.10 och skulle ha franska i 50 minuter och sen var det slut på dagen eftersom alla lektioner slutade 13.00 pga utvecklingssamtal. Såå gick till franskan men den va intsälld, haha så classic, men som tur var så va det pankisar i skolan så jag, Matilda och Sosso gick och åt. När jag gick hem var jag utelåst, så satt i solen i cirkus 40 minuter sen kom morfis och räddade mig :) 




<3
Publicerat den




Kan inte sluta längta :P
Publicerat den




-
Publicerat den

 



My weekend
Publicerat den

Helgen harpå något sätt gått långsamt tycker jag. Mina hegler brukar alltid swisha förbi och så sitter man där på söndagskvällen och det är nästan måndag igen. Men jag tror att eftersom jag hade en chill dag i fredags så känns det som jag var ledig då med haha.

Fredag: Haha juste det var då jag och Oliver försov oss och vakna 25 minuter innan vi skulle gå till min skola... Så stressade ju den morgonen rätt rejält. Usch hatar det. Men kom till skolan i tid iallafall och slutade 12. Fick tillbaka mitt franskaprov också, hör- och läsförståelse, och det gick faktiskt jättebra. Gick hem direkt efter jag slutade och drog in till stan vid halv 2 kanske för att träffa Oliver och Hugo. Vi gjorde inget speciellt, fikade litt på Espresso House och sedan gick Hugo så då gick jag och Oliver runt lite. Sedan åkte vi hem till mig och chillade i typ 1 timme sen åkte Oliver hem. Strax efter 7 åkte jag hem till Danna för att äta mysig middag med Jessica, Hanna och Frida. Det var supermysigt :) Kvällen slutade hos Markus med litt roliga människor.


Lördag: Vaknade och gjorde mysig frukost till mig och Oliver. Sedan vid 1 åkte jag, mamma och Lovisa in till stan och mötte Martina. Vi satte oss och åt lunch på Vapiano direkt och sen gick vi runt i massa butiker till kanske klockan 5. Jag köpte en ny vårjacka som jag är jättenöjd över :)) På kvällen gick jag hem till Saga där också Danna, Kriss, Melissa, Alexandra, Markus och Uno var. Mötte upp Oliver vid 1 tror jag och då gick vi hem och sov.


Söndag: Iiiidag har jag inte gjort nåt speciellt. Har varit med Oliver typ hela dagen och vi har väl typ bara degat haha. Men det har varit mysigt. Har försökt plugga idag men det har väl gått sådär... Dock drog Oliver vid halv 6 och då lyckades jag plugga lite bättre haha :P
 



"Äkta kärlek rostar aldrig"
Publicerat den

Gjorde mig en kopp té, satte mig i mitt rum och började skriva på min svenska text igen för kanske en timme sedan. Jag hatar att skriva bara för att skriva, haha med det menar jag att man bara skriver massa ord som bildar meningar bara för att ha skrivit något typ, och så har jag känt nästan hela dagen om den här texten... Jag får typ ångest då för allt jag skriver är bara sjukt oklart och dåligt. Men när jag väl sätter mig ner och verkligen tänker igenom vad jag ska skriva, vad jag tycker och tänker, vad jag vill få ut med texten brukar det bli ganska bra. Då brukar jag komma in i ett bra "flow" (hahah), vilket är skönt för då känns inte allt så krystat. Det jag skriver om är ganska svårt, men kul har jag märkt haha, eller det är intressant tycker jag. Jag skriver om "ser kärleken annorlunda ut när man är gammal jämfört när man är ung?". Och jag tror faktiskt inte att kärleken ändras beroende på vilken ålder man är. Tror alla känner likadant när man är nykär, oavsett ålder.

Haha jaa.., luddigt och konstigt inlägg. Men har kommit in i ett "flow" (hatar det ordet men kommer inte på något bra ord haha) så nu är ganska djup atm och tankarna bara öser runt i huvudet. Lol. Nej men det är kul faktiskt, gillar att skriva om kärlek och sånt hehe. 

 



Gotta löve mat
Publicerat den

Awow det ser ju inte lika gott ut som det var, men jaja haha...
 
För ett ganska bra tag sedan åt jag en riktigt god middag, svamp-risotto och kyckling med bacon runt :)



Just nu
Publicerat den

Sitter i matsalen och ska försöka plugga, har en utredande text i svenska som ska va inne på onsdag. Började skriva idag men det är sjukt svårt för jag ska skriva om kärlek - ser den annourlunda ut när man är ung jämfört när man är gammal. Ska försöka skriva så mycket som möjligt nu, puss på er :P




Sunday
Publicerat den


Söndag idag.. Ångestdagen. Ligger i sängen med Oliver atm och pluggar svenska, det är myys



Liten Clara
Publicerat den


Haha sjukt att jag kommer ihåg den första bilden så väl, Oscar hade lagt i en gigantisk gräshoppa i min hatt, hahaha



Freedaog
Publicerat den

Hej på er! Vi har inget internet hemma och såklart ska det gå sönder när pappa och Oscar är bortresta. Dom är i bergen så har ingen teckning och jag och mamma vet inte hur man gör... Haha så aa, det suger juu. Igår hade jag en chill dag iallafall! Vid 12 drog jag och min klass till Mörbybadet och simmade. Det gick väl bra men det var kallt hehe. Kom hem vid 3 och då pluggade jag och lite sånt. Oliver kom till mig vid 5 vilket var mys, vi bara chillade hela kvällen. 

Men är i skolan nu iallafall. Lovisa väckte mig 25 minuter innan jag skulle gå till skolan så fick stressa sjukt mycket och hann knappt äta någon frukost. Slutar 12 och då ska jag in till stan och äta lunch med Oliver :) Ha en bra fredag! 




Onsdag
Publicerat den

Har trott att det är torsdag idag typ hela dagen, och att det är fredag imorgon haha... Imorgon kommer bli en braa dag och likaså fredag. Imorgon har jag inte den första lektionen som är svenska för jag har redan haft mitt seminarium så då börjar jag 9.40, sen har jag bara 2 lektioner och sen ska vi åka och  simma med klassen på idrotten. Haha inte så najs att simma dock. Har inte problem med själva simmandet, har ganska lätt för att simma, bara det att jag är ju lika blek som snön osv. Men aja... Slutar vid 2 vilket är najs. Och så kommer Ollie och Martina hem också :)) På fredag slutar jag 12.05 + att jag inte har någon ridning, sjukt soft hehe för det var längesen man var så frii en fredag! 

Sitter atm och försöker plugga engelska. Jag är sjukt dålig på att plugga om det inte är under press, bara skjuter fram allt så jag måste stressa i sista sekund. Juuste, kom på att om en vecka åker jag till Turiket :) Åh hur najs, bara chilla och slippa all vidrig snöö

 



Goodniight
Publicerat den




i skulan
Publicerat den

Håller på att somna för jag är så trött, okej inte rikitgt men nästan. Sitter just nu och gör ingenting... Har svenskaseminarium om 40 minuter, vilket är sjukt segt. Men slutar efter det, lite tidigare än vad jag skulle sluta egentligen så det är skönt. Nu medan jag väntar ska jag förhoppningsvis få lite plugg gjort, men vet inte hur det kommer gå haha... :P

 



Huur gott
Publicerat den




Mondaay..
Publicerat den

Sitter och pluggar svenska just nu och lyssnar på musik. Dagen har gått ganska snabbt. Hade studdybuddy efter skolan och när han hade dragit så satte jag igång med att läsa ut min svenskabok. Åt världens godaste teryakilax  till middag :) 




mysig helg
Publicerat den

Hej på eer, har inte skrivit på några dagar hehe. Jag har haft en jättemysig helg, har inte gjort så mycket egentligen men det har varit skönt :) I fredags var jag hemma och hade myskväll med familjen, eftersom Martina är hemma. På lördagen släpade jag upp mig själv vid klockan 8 för att vi, hela familjen haha, skulle träna. Vid halv 2 ungefär hade vi en gäst hos oss, så vi hade massa kakor och goda saker. Åkte hem till mormor och morfar efter det för att träffa världens sötaste Hugo. På kvällen var vi, hela min släkt på pappas sida, på restaurang för att fira min farfar som fyllde år. Det var jättekul att få träffa alla kusiner och vara samlade igen. Efter det drog vi kussar hem till oss och spelade Wii haha. Idag har jag bara läst hela dagen typ. Har book discussion imorgon och bokseminarium på tisdag... Sitter atm med en jättebra ansiktsmask som jag ska skölja ut nuu och sen lägga mig i sängen och läsa litt. Puss och gondatt alla fina

Bästa kussarna, vi är alla lika gamla vilket är ruuligt :) Dock är jag äldst hoho

Såå goda mini-biskvier!



:P
Publicerat den




Frukost
Publicerat den




Haha jag typ
Publicerat den




New years eveee
Publicerat den




pluggpluggplugg
Publicerat den

Jaa, precis som rubiken säger så har jag väldigt mycket plugg just nu... Har ett stort historieprov imorgon, Sveriges medeltid ända till 1900-talet ungefär + ideologier, imperalism osvosv. Så jag har suttit med det ända sen jag kom hem och bara pluggat, försökt få in viktiga årtal och allt men det går typ inte... Känns som jag inte kan nånting, och jag hatar den känslan. Har knappt hunnit plugga till mitt franskaprov heller som jag har på fredag. Varför ska skolan alltid lägga allt på samma gång? Aja men iallafall, ikväll kommer Martina hem vilket ska bli ruuligt :) Allting blir mycket roligare när hon är hemma. Men nu ska jag fortsätta plugga, sorreey för allt snack om plugg haha!




Vill tillbaka
Publicerat den




Mitt allt ❤
Publicerat den




A smile is the prettiest thing you can wear
Publicerat den




Tuesday
Publicerat den

Shaloom! Dagen har varit rätt soft, vi hade historiedag hela dagen vilket betydde att vi inte hade några vanliga lektioner. Började med en föreläsning 9.30 i en timme, sen efter det hade vi en lång rast till 13.30 då jag och några i min klass skulle vara på armémuset. Så då drog jag och Matilda in till stan och åt på Vapianoo :) Sjukt gott det var. Kom hem vid kvart över 3 tror jag och då hann jag plugga lite historia tills mamma tvingade med mig på träning halv 6 till halv 7. Men det var skönt att träna! Har dock typ ångest för att jag är så ovig, jag måste nog vara den ovigaste kvinnan i denna värld typ... Aja, sen kom jag hem och duschade och åt. Vid halv 8 tiep började jag plugga historia igen och nu är jag precis klar för dagen haha. Ska göra mig en kopp té nu och läsa min engelskabok. Imorgon har jag sovmorgon vilket är skönt 




-
Publicerat den




Det häftigaste jag varit med om
Publicerat den

5 meter från en lejonhane, så sjukt det var.




Tumblr
Publicerat den




see beneath your beautiful
Publicerat den

Alhoaaa, sitter och pluggar historia atm, har prov på det på torsdag.. och även franska prov på fredag, vilket suger. Dagen gick rätt snabbt faktiskt, har 4 lektioner idag + sovmorgon så det är näz. Fattar inte varför alla hatar måndagar hehe, tycker söndag är den sämsta dagen på veckan. Skulle ha studdybuddy idag men måste plugga massa annat så ställde in det, måste nämligen läsa ut en engelskabok och en svenskabok till nästa vecka också, oj vad ointressant att läsa om allt plugg men jaja. Luddigt inlägg, sorrey fo dat men ska tillbaka till pluggvärlden nu ett tag innan middag, tjo på er




Sundayy
Publicerat den

Hejsvejs, idag är det värsta dagen i veckan. Usch jag hatar söndagar de är bara fyllda med massa plugg och ångest för att det är måndag imorgon haha, och för att helgen har tagit slut... Men iallafall min helg har varit braa, i fredags var jag dock hemma och var barnvakt åt min lillasyster. Vi gjorde typ ingenting på hela kvällen, eller jo jag lagade middag sedan kollade vi lite på tv och så. Jag somnade på soffan jättetidigt, så jag väcktes av att min lillasyster sa att hon skulle gå och lägga sig. Haha klockan var nog inte ens halv 11... Sedan la jag mig i soffan igen, tänkte att jag bara skulle ligga där i typ 5 minuter och sen lägga mig i min säng. Men det slutade med att mamma och pappa kom hem vid halv 1 och väckte mig haha. Låg på ett jätteknas sätt så hade alldeles ont i hela kroppen. 

Igår vaknade jag jättetidigt av att Oliver ringde mig 7.50. Haha men hade ändå tänkt gå upp vid halv 9 ändå för tanken var att jag skulle träna, men sedan gjorde jag inte det iallafall. Pluggade och chillade lite på dagen osv, sedan åkte jag hem till Danna vid halv 7 och åt middag där. Jag, Danna och Astrid åkte in till stan för att möta Hanna, och därifrån åkte vi till Nacka, hem till Jessica som hade en överasskning för Frida. Hade verkligen en sjukt rolig kväll! Vi sov där och pallrade oss upp vid halv 9 imorse och kom hem vid lite efter 11 tror jag. Nuu har jag pluggat lite, men det går sådär eftersom jag är så trött haha, men ska plugga lite till och sen äta middag. Gud vilket långt inlägg det här blev nu men jaja, grattis till dig som orkade läsa allt iallafall!

Min jättegoda lunch som jag gjorde igår

Jag, Danna och Frida :)



7 saker om mig
Publicerat den


Jag har väligt ofta beslutsångest, vilket jag hatar. När jag ska beställa mat på en restaurang till exempel, så panikar jag typ alltid för vet inte vad jag ska välja. Och detta behöver inte bara vara mat hehe.

När jag gick i lågstadiet, 1an till 6an, så älskade jag att stå framför min klass och prata. Kommer ihåg i 1an, då hade vi någon speciell dag i veckan som man fick ta med ett föremål och berätta om det framför klassen. Då berättade jag om min nalle, fleera gånger och alla tyckte jag var asjobbig som berättade om den där nallen hela tiden, men jag ville ju bara stå framför klassen och prata haha. Sedan när jag började högstadiet blev det helt tvärtom, jag tyckte verkligen inte om att stå framför klassen och jag blev alltid supernervös. Nu är jag något där mittemellan typ...
 
Jag är längst av alla tjejer i min familj. Haha eller är ett knappt huvud längre än mamma och några cm längre än Martina, och sen är jag längre än Lovisa också såklart.
 
Jag älskar lax och det har jag gjort väldigt länge hehe.
 
Gillar alla årstider för alla är mysiga på sitt eget sätt liksom, men då jag mår som allra bäst och den årstiden som faktiskt är lite bättre än alla andra är vår. Den bästa tiden på året är när solen kommer fram, allt börjar växa och komma till liv och allt är bara så härligt. Tänk att vakna upp på morgonen av att solen lyser in i rummet och fåglarna kvittrar. Dock är det också den tiden som också går snabbast, vilket suger.
 
Att få massage och när någon tar i mitt hår är det bästa som finns, somnar typ av de båda sakerna. Somnade hos frisören när jag var liten hehe för att det är så skönt :P. Så fort jag har tråkigt eller är trött frågar jag alltid någon om massage eller om någon kan göra en frisyr.
 
När jag var liten var jag inte höjdrädd eller flygrädd alls. När jag var i Frankrike när jag var liiten så vandrade vi i bergen, och då kunde jag stå precis vid kanten och bara kolla ut. Är inte precis lika så längre, men skulle inte säga att jag är skärskilt höjdrädd eller flygrädd nu heller.



:)
Publicerat den

8 månader med världens bästa idag, jag är världens lyckligaste tjej som har världens finaste kille :)
 
 




Grattiiiss Astapasta!!
Publicerat den

 

Idag fyller bästa Astrid 17 år! 17 helt sjukt, ett år och sedan 18. Men iallafall grattis kompiis, love u!! Jag hoppas du har fått en jättebra dag även fast du inte har varit med mig hihi, puss :)




Thank God It's Fridayyy
Publicerat den

Ska till stallet typ nu så vet egentligen inte varför jag skriver detta hehe men jaja. Dagen började med ett företagsekonomiprov 8.10 imorse, det gick väl bra typ. Kändes bra innan, som jag kunde det mesta osv. Så hoppas det gick bra också. Sen rullade dagen på rätt bra, fast förmiddagen var väldigt långt och seg iochförsig tack vare det där provet. Kom hem för kanske 30 min sen och nu ska jag skynda mig iväg till stallet och rida :) Har inte ridit dom två senaste gångerna för då var jag i Italien så det blir kult.
 



49
Publicerat den

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Anna Eva Clara Catharina Risberg
2. Vad är klockan just nu? - 14:50
3. Längd? - typ 170 cm
4. vikt? - typ 56/57 kg
5. smeknamn? - Clarre, plajsyy, rätt svårt att komma på smeknamn till Clara
6. vart bor du? - Djurs brush
7. vad gör du på fritiden? - Är med mina kömpisar och rider
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Iingen aning
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - Vet inte, min mage tror jag
10. vad är du mest nöjd med? - Mina händer och i viissa fall mina ben
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Vet faktiskt inte
12. vad vill du jobba som äldre? - Oj, ingen aning
13. hårfärg? - Mörkbrunt typ eller ljusbrunt
14. ögonfärg? - Gröna med litt blått 
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - När man inte känner mig kan jag uppfattas som blyg men när man väl känner mig så är jag pratar jag väldigt mycket osv
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - Det varierar haha...
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Lagom skulle jag väl säga, beror på var jag är och vad jag gör osv
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Mitt hår 
19. någon vana? - Har alltid tofflor på mig hemma hehe
20. berätta något som du nyss lärt dig? - Kolla i kors med mitt vänstra öga och rakt fram med mitt högra
21. vad heter din bästa vän? - Har fler än en 
22. Hur många nära vänner har du? - Så det räcker iallafall :)
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Va
24. Vet många personer vem du är? - Haha jag har ingen aning
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - No idea
26. När var du senast med någon kompis? - Är med kompisar hela tiden i skolan 
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Haha nej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Astrid eller Oliver, kommer inte ihåg..
29. vem sov senast hos dig? - Oliver

Romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - Ja och har ett lol
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Han är samma ålder :)
32. är du kär? - Haha ja
33. tycker någon om dig mer än som vän? - Ingen aning
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - Har ett
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Wut?
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Nje, han är snyggast i allt :)
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja absolut, hade väldigt svårt för det förut dock
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - -
 
Tankar & skit:
39. har du någon fobi? - Spindlar
40. har du någon allergi? - Nepp
41. vad tänker du på innan du somnar? - På dagen som gått, sommaren och ibland om livet osv (djup)
42. vad är de första du tänker på när du ser en person? - Vet inte heh, beror på vem det är och så
 
Senaste 48 timmarna har jag?
43. pussat någon? - Ne
44. Dansat? - Nej
45. fått en kram av en helt okänd? - Nej
46. ringt någon? - Ja 
47. blivit uppringd, vem var den senaste? - Oliver
48. funnit kärleken? - Inte inom de senaste 48 timmarna..
49. kollat på google? - Aa säkert, gotta love google :P



fruits & berries
Publicerat den

 
När jag kom hem skar jag upp banan och kiwi och sen la jag till hallon också, så gott. Nu ska jag pluggaa, har ett prov och ett glosförhör imorgon... Dagen gick btw väldigt snabbt, vilket var skönt. Och imorgon är det ju freeedag :)



Matheww
Publicerat den

 
Sitter atm med Matilda i lärcentrum och tar kult med photobooth, haha standard.



jeudi
Publicerat den

Hej på er! Min dag gick rätt snabbt, slutade dock vid 4 och då gick jag direkt hem, gjorde mellis (gotta love mellis) och pluggade. Pluggade även lite till efter middagen men nu hade jag tänkt att duscha och sen läsa i min svenska och engelska bok. Kanonkul kväll måste jag säga! Innan jag går och lägger mig ska jag välja kläder till imorgon också, haha för det är sjukt skönt att ha det gjort på morgonen, speciellt när jag börjar tidigt som jag gör imorgon. 




Outfit
Publicerat den




Nybäddat 😍
Publicerat den




Haha så sant
Publicerat den




Ja tack
Publicerat den




Tuesday
Publicerat den

Hejjjsan! Den här dagen har varit en helt vanlig tisdag, haha... Dock är detta vår längsta dag vilket suger men annars gick den rätt snabbt ändå. Skrev dikter på svenskan, min handlade om käjleeek, vilket var ganska mysigt faktiskt. 

Men nu måste jag pluggaa, är väldigt trött, deppig och har ont i benen (?) av nån konstig anledning, men ska sätta mig i matsalen och kötta plugg nu ett tag iallafall. Ska nog göra en kopp té och skära upp ett äpple eller nåt..




-
Publicerat den

Wooah, idag efter middagen har jag mest stressat runt. Har så mycket i skolan att jag får ångest när jag gör en sak för då borde jag göra en annan sak men dom båda är lika viktiga osvosv, haha oj va oklart det blev. Har gjort min typ 4e kopp té för dagen nu och ska läsa lite engelska och sen svenska, sen ska jag bannemig sova. Godnatt och pusss på eeär

 



Vårkänslor idag
Publicerat den




The Bell Jar
Publicerat den

Hej på er! Slutade tidigare idag för att dom två sista lektionerna var inställda, så det var skönt. Kom hem för lite mindre än en timme sen och nu sitter jag och läser min engelskabok, The bell jar. Har sjukt mycket plugg den här veckan och dom två efter, massa prov, seminarium, book discussion osv.



Slut på lovet
Publicerat den

Åhh ångeest, idag är (var det snarare) det ju sista dagen på lovet. Back tooo school tomorrow. Skulle verkligen inte klaga om vi fick några dagar lov till.. Mitt lov har verkligen gått sjuukt snabbt, har nästan knappt känt av att det är lov känns det som. Fast ska inte klaga för mitt lov har varit supermysigt! Det är ju snart påsklov så det är skönt. Btw, fick en kommentar (weeyeyeye xp) om min design, ooochh hehe ja jag vet att den inte är den fiinaste preciiis... Men jag har faktiskt ingen aning om hur man fixar den, men ska fråga Anna om hjälp :) Ska plugga lite till nu och sen kommer Oliver hit vilket blir mys. Puss & kraom 

 



Promme
Publicerat den

Var nyss ute själv på en promenad i det härliga vädret. Det var rätt skönt faktiskt, lyssna på musik och rensa tankarna typ... Har jag lust för att äta Ben & Jerry Cookie Dough (ye tjockis) och lägga mig i sängen och sova typ, har verkligen ingen lust eller ork alls att plugga. 
 
 



Winnie the Pooh
Publicerat den

 



Plugg
Publicerat den



Sitter och pluggar företagsekonomi atm.
Åhhhhhh vad irriterad jag blir, igår skulle jag uppdatera min dator och då så raderades tydligen alla mina bilder!! Faaan, haha lack jag bliiirrr hatar att radera bilder och nu är alla borta... 



Gooodmooornin'
Publicerat den




Huggepugge
Publicerat den




Mysdag
Publicerat den

Tjääna! Kom hem för en stund sen och nu sitter jag i soffan med världens godaste téee och kollar på tv. Idag var jag i stan med Markus, vi skulle fika men det var så mycket folk överallt så efter vi gått runt i typ 40 min hittade vi ett mysigt café :) Sen kom också Philip (haha hej philip xd) så gick vi runt lite och så, det var väldigt kuelt och mysigt. Haha man skrattar alltid när man är med dom två! Drog sen hem och var hemma i drygt en timme för att sen åka in till stan igen och äta middag med mysigaste Jessica. Vi satte oss på Jappii och åt suushiii. Det var suupermysigt, vi satt och pratade om allt i timmar haha! :) 
 
 
Du är så bra Jessiiieee :)



10:16
Publicerat den

Hade tänkt sova ut så länge jag kunde idag, men nej, haha när man har gått upp runt 7.30 varje dag i en vecka så var det ganska svårt att vakna sent. Vaknade och kollade på klockan och gissa vad den va? 8.20, haha så typiskt! Så jag försökte tvinga mig själv att sova lite till men det gick inte... Åt en jäättegod frulle nyss för papi hade handlat massa gooottttt. Nu måste jag plugga massa, har redovisning och prov veckan efter lovet och har inte kunnat plugga när jag har varit borta såå det är bara att sätta igång nu då... 
 



9, 11, 13 & 14
Publicerat den

Day 9 - Describe your dream guy 
 
Min drömkille har jag redan och det är Oliver, han är bäst, perfekt, snyggast och mycket mer :)
 
 


Day 11 - Someone you miss 

Jag saknar min siiss Martina, även fast vi var med varandra hela veckan så är det alltid så tråkigt när vi skiljs åt igen. Har alltid så kul med henne och det är roligast när hon är hemma :)
 
 

Day 13 - Someone you love

Jag älskar min familj och alla mina nära vänner. Men någon som jag verkligen elskar över hela mitt hjärta är Oliver. 





Day 14 - Someone you klicked with from the start 




Bilder från veckan
Publicerat den

 



hemma
Publicerat den

Nu är jag hemma igen, borta bra men hemma bäst höhö. Har haft en jättemysig och trevlig vecka i Courmayeur, en liten skidort i Italien. Vi var där med 4 andra familjer varav 2 som vi kände innan. Vi var massa barn i typ samma åldrar vilket var kuuelt  :) Jag, Hanna och Johanna tyckte det var lite gulligt och kul med alla gamlingar i backen som plogade jättelångsamt och svängarna var från den ena änden av backen till den andra, så man inte kom förbi (hahah taskiga vi er). Såå vi var ju bara tvungna att göra samma sak. Det slutade med att jag och Hanna åkte rakt in i varandra och sen krockade även Johanna in i oss, haha vi gled typ ner för backen... Efter vi hade plogat så mycket så blev det rätt så skevt att åka "normalt" typ. 

Vi ätit så jeedras mycket, haha fattar inte hur italienare kan äta så mycket och ändå vara så smala som dom är... Förrätt, varmrätt och efterrätt varena måltid, tillochmed lunchen i backen. Och deras förrätter är som våra varmrätter typ, en stor tallrik pasta liksom, så ska man äta typ kött efter det haha. Men det var väldigt gott iallafall så ska inte klaga! :)