:)
Publicerat den

Do you ever look at your best friend and think: why the fuck do I love this retard?
It doesn't matter what mood I'm in, she always makes me laugh. Even though the days when I'm sick and probably the most boring person to be around with, she makes me laugh and forget all the bad stuff. She's by far the funniest person I know and I'm so glad that I got the chance to get to know her. We have so many jokes that no one but us understands. And we can just start laughing, without even knowing what we are laughing at.  She's a dork and definately one of a kind 😊



update
Publicerat den

Hejsan svejsan, dags att uppdatera litt. Tre helger sedan, pÄ fredagen, Äkte vi till Turner och spelade match. Det var dock bara varisty girls and boys som spelade sÄ jag var manager den kvÀllen. Den matchen blev tvÄ av vÄra tjejer skadade, vilket innebar att vi var en man kort i matchen dagen efter. SÄ pÄ lördagen nÀr vi hade hemmamatch i Roy, dressade jag out för varsity. En av de skadade tjejerna kunde spela lite men den ena kunde inte spela alls. Fyytusan vad nervös jag var ska jag sÀga!! Malene var i Seattle den helgen sÄ det var bara jag som spelade den kvÀllen. Spelade bara i slutet, eftersom vi vann med sÄ mycket. Det var nÀstan synd om det andra laget för de var inte alls sÄ bra haha och de kunde inte göra en basket. Jag spelade iallafall mer Àn vad jag trodde att jag skulle, och jag hade vÀldigt kul Àven fast jag trodde att jag typ skulle dö innan haha. Den kvÀllen sov jag hos Sammy vilket var mysigt. 
 
Förra helgen Äkte vi först till Big Sandy pÄ fredagen. Tjejen i vÄrt lag som inte kunde spela helgen innan var fortfarande skadad denna helg och eftersom hon spelade i JV ocksÄ (vi hade bara 5 spelare inkl. henne i JV dÄ), sÄ blidde det inget JV game den helgen heller. Dock dressade jag och Malene out för bÄda varsity matcherna den helgen. PÄ fredagen spelade varken jag elller Malene nÄgot men pÄ lördagen dÄ vi hade hemmamatch spelade vi bÄda. PÄ lördag kvÀll hÀngde jag med Tucker, Jorden och Amy vilket var kult. Jag och Tucker Äkte hem till Jorden dÀr de tvÄ var, och kollade pÄ film. 
 
Förra veckan var inte alls bra haha. Var mentalt nere typ hela veckan, och sÄ blev jag sjuk. We brought up our 8th graders too, sÄ nu Àr vi Ätta pers i JV vilket betyder att vi kan spela hela matcher :) I fredags hade vi hemmamatch, första JV matchen pÄ tre veckor, dock var den bara halv eftersom vi fortfarande bara var fem spelare dÄ. Det gick mindre bra den matchen haha.. I lördags Äkte vi till Chinook och spelade dÀr. Det var vÄr första fulla JV match vilket var kul. Den matchen gick inte heller sÄ bra, dock spelade vi mycket bÀttre i andra halvlek. Girls varisty spelade jÀttebra och vi vann!! Sjukt kul eftersom att Chinook Àr ett av de bÀsta lagen i vÄrt district. IgÄr vaknade jag vid halv tolv och vid tolv Äkte Marietta och jag till kyrkan och dÀr efter till Lewistown för att kolla pÄ Ärets Winter Fair. Det var super kallt hela dagen, och förstÄr inte ritkigt det roliga med att "sortera" kor men det var kul att se ÀndÄ haha. 
 
Idag hade JV girls a day off from practice, thank god. Min nÀsa e tÀppt, kan inte kÀnna lukter och knappt smak, och huvudet kÀnns tunkt som jag vet inte vad haha. SÄ efter skolan stannade jag och Malene i skolan en stund och gjorde lÀxor sedan gick vi hem till henne. Vi pratade mest, och skrattade. Min dag var vÀldigt bra, vi bara skrattade hela dagen, trots förkylning och mÄndag. Med Malene Àr allting kul haha :)



2k13
Publicerat den

Jag har tÀnkt tillbaka ganska mycket pÄ 2013, försökt analysera och sammanfatta det. Hitta ett ord som sammanfattar det Äret. Jag vet inte hur mÄnga stunder jag har tÀnkt tillbaka pÄ det, men inte kommit fram till nÄgot svar. För jag vet inte vad jag ska sÀga om 2013, jag vet inte hur jag ska sammanfatta det. Det har haft sina ups and downs som alla andra Är har, men de var fler, djupare och större detta Är. 2013 var ett sÄ blandat Är, nog det mest kÀnslosamma och konstigaste Äret jag varit med om. Det hÀnde sÄ mycket, för mycket pÄ samma gÄng. Det var för det mesta dÄligt, iallafall tills jag kom hit. Trots att det var ett dÄligt Är lÀrde jag mig mycket. Jag vÀxte i mig sjÀlv, upplevde sidor av livet jag aldrig hade varit med om förut, mognade, öppnade ögonen och insÄg sÄ mycket mer om livet Àn jag gjorde innan, och jag gjorde misstag och lÀrde mig av dem.

 

VĂ€ldigt ofta stannar jag upp och tĂ€nker pĂ„ hur mycket jag har lĂ€rt mig och hur mycket jag har vĂ€xt i mig sjĂ€lv sedan jag kom hit. Och det bĂ€sta Ă€r kĂ€nslan som sprider sig i kroppen nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ det. Det lĂ„ter sĂ„ klyschigt, haha. Men kĂ€nslan och beviset av att man vĂ€xt i sig sjĂ€lv, mognat och lĂ€rt sig sĂ„ otroligt mycket Ă€r nog den bĂ€sta kĂ€nslan nĂ„gonsin. Jag kan inte fĂ„ ner allt i ord, men jag har fĂ„tt en annan syn pĂ„ livet. Eller faktum Ă€r att jag hade nog samma syn förut ocksĂ„, men den Ă€r mycket starkare nu. Jag har pĂ„ nĂ„got sĂ€tt insett att tiden gĂ„r förbi för snabbt och livet har sĂ„ mycket att erbjuda, att det Ă€r sĂ„ dumt att slösa tid pĂ„ nĂ„got i det förflutna du Ă€ndĂ„ inte kan Ă€ndra pĂ„. ”Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly and never regret anything that made you smile”.

 

Jag skulle kunna fortsÀtta och skriva detta i evigheter kÀnns det som. För jag har sÄ mycket som jag vill fÄ ut men som jag inte kan sÀtta ord pÄ eller forma till meningar. Och hur jag Àn skriver det, sÄ Àr det inte tillrÀckligt. Men att Äka som utbytesstudent var helt klart det bÀsta beslut jag gjort. 2014 kommer (Àr) vara det bÀsta Äret pÄ lÀnge :)

 
 
 



New Year
Publicerat den

Min nyĂ„rsafton var kanske inte sĂ„ som jag brukar fira men jag hade det roligt och mysigt :) PĂ„ dagen hade vi först practice och nĂ€r vi kom hem igen fixade vi lite saker för att klockan ungefĂ€r 2.30 hade vi födelsedagsparty för Shad/nyĂ„rsparty. SĂ„ allt möjligt folk kom vilket var roligt. Vi Ă„kte först en liten bit bort dĂ€r vi Ă„kte massa pulkor. Vi var dĂ€r ett ganska bra tag och sjĂ€lv Ă„kte jag inte sĂ„ mycket men de hade fixat brasa med hot dogs osv sĂ„ det va mysigt Ă€ndĂ„. NĂ€r vi kom tillbaka till huset igen serverades det lite allt möjligt att Ă€ta, sedan spelade vi ungdomar lite spel osv. Vid nio ungefĂ€r Ă„kte jag, Malene, Kaylie, Logan och Tucker hem till vĂ„r kompis. Vi gjorde inte sĂ„ mycket, kollade pĂ„ We're the Millers och pĂ„ the ball drop pĂ„ tolvslaget. Sedan körde Tucker hem mig igen eftersom vi har curfew 12.30. Haha upplevde min första amerikanska "date" ocksĂ„. Inte för att det var mycket av en date, haha men men :) 

Dagen efter, första dagen pĂ„ Ă„ret, var det min lillebrors födelsedag. SĂ„ nĂ€r vi kommit hem frĂ„n practice Ă„kte vi ring efter snöskoter vilket vĂ€ldans roligt var det. Vi Ă„kte Ă€ven en bit bort dĂ€r det var vĂ€rldens backe vi Ă„kte ned för, oh my lord va sjukt det var haha. Hur brant som helst med massa gupp. NĂ€r vi kom hem igen Ă„kte vi lite mer ring efter snöskotern. Efter "grand finale" Ă„ket som slutade med att alla vi tre (jag, Brie & Dyauni) ramlade av ringen, jag kom pĂ„ nĂ„got vis under den och vi alla kaosade litt, och dĂ€rav en punkterad ring sĂ„ gick vi in och Ă„t fölsis middag haha. Shad öppnade sina paket och vi Ă„t tĂ„rta. Med vĂ€rldens huvudvĂ€rk frĂ„n alla fall frĂ„n ringen sĂ„ la jag mig alldeles för sent, men bra första dag pĂ„ Ă„ret var det iallafall! :) Haha, prefekt vĂ€der hela dagen. 

Idag började vi (tyvÀrr höhö...) skolan igen. Vi Àr typ dom enda som gjorde det, av nÄgon anledning som jag inte vet svaret pÄ och det Àr ju bara för komplicerat med alla dessa skoldagar man mÄste ha osv haha. Men skoldagen gick ganska snabbt ÀndÄ vilket var skönt och imorgon Àr det ju redan fredag. VÄrt JV game blev tyvÀrr instÀllt vilket suger litt men men. Vi har ju ÀndÄ ett game pÄ lördag :)

AssĂ„ min vĂ€rdmamma Ă€r sĂ„dĂ€r sjukt kreativ och gör alltid sjuka tĂ„rtor! 
En glad Malene nÀr vi Äkte pulkor// Logan och Tucker// Fire// och mitt försök pÄ att fÄ fyverkerier pÄ bild haha