Pics
Publicerat den


Julgran med massa paket// Lussebullar// Min julstrumpa :)// Två jul-selfies haha 



en söndag som denna
Publicerat den

 
 



jul
Publicerat den

Hej där. Har ju inte skrivit på ett tag så därför har jag rätt mycket att ta igen haha. Förra söndagen, alltså den 22a, var det Christmas caroling i kyrkan. Vi åkte alltså runt på ett släp där det var fullt med hö på, och sjöng olika jul sånger. Vi åkte runt i stan och knackade på dörrar. Hur mysigt som helst! Efter ett tag blev det för kallt så då gick vi in i kyrkan igen och drack varm choklad. 
 
 
På måndagen, dagen innan Christmas Eve, åkte vi in till Lewistown för att köpa de sista julklapparna. Vi tog även med Malene vilket var kul. Vi åt lunch på en kinesisk buffé, vilket var hur gott som helst. Sedan tog jag mina syskon och Malene på bio, vi såg Frozen. Malene och jag blev helt hyper av alla norska och svenska namn haha. Frozen är även inspirerad av Malenes hometown vilket var roligt. Filmen var hur mysig som helst, gotta love that snowman. När vi kom in i biosalongen hade vi inga bestämda platser, utan kunde bestämma var vi ville sitta helt själva, haha vilket jag och Malene tyckte var coolt.
 
På tisdagen vilket var Christmas Eve (aka julafton för alla utom USA haha) åkte vi till Mariettas mamma för att fira med hennes familj. Marietta har 9 syskon, dock var inte alla där, men det var mycket folk där. Jag hade det jättemysigt och deras familj är så härlig haha. Jultomten kom också :)
 
Ondsagen till ära spenderades först hemma, då jag bakade lussebullar :) Och vi öppnade massa paket. Sedan under kvällen åkte vi hem till Garys mamma för att fira med hans familj. Vi hade cousin exchange och sedan spelade vi spel. 
 
Jag och Dyauni :)
 
Min jul har varit jättemysig! Inte som hemma direkt, men den var fortfarande jättebra :) Trodde att det skulle vara svårt, att jag skulle få massa hemlängtan, men i och med att jag hade massa att tänka på hela tiden så hade jag inte hemlängtan alls. Klart det skulle vara kul att fira hemma, måste ju ändå säga att det kändes konstigt att se bilder på julgranen hemma osv utan att vara där. Men yofo - you only foreign once :)
 
I torsdags hade vi practice vid elva på dagen och kom inte hem förän vid två ungefär, och den dagen gjorde vi inte alls mycket vilket var skönt. I fredags hade vi practice i Roy 8.30 på morgonen vilket resulterade i att jag typ var död när vi kom dit haha. Men vi hade en rolig practice vilket gjorde att allt gick snabbare. Sedan på kvällen åkte vi hem till en av Mariettas bröder, som bodde i ett sjukt soft hus. Typ ett drömhus haha. Vi spelade ett väldigt roligt spel där, jag kom tvåa i min åldersgrupp och Brie vann :) Vi kom hem vid ett på natten haha. Med för lite sömn från veckan var det därför skönt att få sova ut igår. Vaknde vid elva tror jag, och då åkte jag, Brie och Dyauni till skolan för att se en bball turnering bland personer som har graduterats. Vi åt även lunch i baren, sedan kollade lite till på turneringen och sedan hem igen. Kvällen i ära gick åt att städa mitt rum, för mycket saker men för lite plats haha. Idag tog jag sovmorgon igen vilket var skönt. Beställde hem ett par jeans och skypeade precis med mamma, pappa, lovisa och farmis :) 



God Jul!
Publicerat den





You haven't lost until you stop trying
Publicerat den

Hey there. Torsdags och fredags var braa dagar haha. Och då menar jag verkligen bra dagar. Skrattade mig igenom hela dagarna, var bara så glad av någon anledning. Hög på livet typ. I fredags hade vi dessutom bara skola till 10.45 för att åka till Big Sandy där det var bball turnering. Eftersom Mariettas mamma bor där (Marietta, min hostmom, är ju coach) så bodde vi där natten till lördag. Det var bara varisty som spelade och de vann både matchen på fredagen och lördagen, vilket var kul! Både killarna och tjejerna gjorde det. Idag har jag varit i kyrkan lch kollat på en pjäs. 
Min helg var jättemysig, superkul och mys att sova hos Mariettas mamma med laget :) Vi hade gift exchange också! Detta vecka är det typ spirit vecka igen, så vi ska varje dag klä ut oss till något. På fredag är det pyjama day men eftersom vi måste va uppklädda då (första bball matchen för mig!!!) så ska vi ha det imorgon. Kan inte fatta att det är julafton om nästan en vecka!! 



Couldn't ask for a better big sis
Publicerat den

Love you and miss you tons. 




Thanksgiving
Publicerat den

Hej! Alltså jag suger ju verkligen på att uppdatera här... Men iallafall, i måndags hade vi vår första basketball practice! Det är väldigt roligt, men också vääldigt komplicerat och förvirrande haha. Men när man väl fattar så är det hur kul som helst. Det känns bra att träna igen också. Men nu såhär efter 5 practice så vill jag kapa benen typ. Nej inte riktigt men mina knän börjar bli överansträngda igen och har benhinneinflammation i båda benen. Suucks. Får äta massa ibuprofen helt enkelt.  

I onsdags hade vi fredagschema och slutade därför klockan 2.10. Då hade vi practice direkt efter skolan så var hemma vid 4.30 kanske. I torsdags var det ju thanksgiving, jätteroligt att uppelva måste jag säga haha. Vi åkte till deras kompisar där vi åt och spelade spel. Det var mest människor i äldre ålder där, men det var mysigt ändå. På fredagen städade vi hela huset och sedan åkte vi på Christmas tree hunting (ja man hugger sina egna julgranar är). Kaylie  kom också vilket var roligt. Vid 5 mötte vi alla vid skolan för att ta Suburban till Roy för practice. Kaylie sov även över hos oss och klockan åtta på morgonen hade vi practice (här, som tur va). Efter det komMarietta's två bröder + kusiner till oss för att göra deras Christmas tree hunting som vi följde med på. När vi kom hem igen hade vi himlans brottom eftersom vi skulle på en annan thanksgiving firande hos marietta's kusin där även fler kusiner var. Vi åt mycket, spelade massa spel och hängde i deras coola basement. Vi kom hem vid tio ungefär och då somnade jag på soffan. Imorse sa vi hejdå till vår ena valp, pojken, vilket va tråkigt. Sedan har vi pyntat huset mest hela dagen och så var vi i kyrkan. De pyntar verkligen huset topp till tå här och jag älskar det!! Det är så mysigt! Julgranen är redan färdig sedan några dagar sedan (!). Btw, heeelt sjukt att det redan är december!! 

Jag i min bball outfit hahah




Christmas tree hunting!



Igår hos Mariettas kusin fick vi åka skolans gamla cruiser. Det såg väldigt annorlunda men cool inuti haha.