onsdag
Publicerat den

Goodmorgon mina vänner. Vaknade upp idag med en brinnande hals och knappt någon röst, usch. Lovisa väckte mig vid elva och då åt vi frukost. Igårkväll kom Philip och Markus hit, vilket var mysigt. 
Idag ska jag försöka bli av med min halsont, städa mitt rum och så måste jag även börja tänka på min packning. Hade även tänkt gå och och springa men det går ju inte nu, typiskt. Hoppas ni har en bra onsdag

Lovisa är jätteduktig på att göra olika frisyrer och på bilden nedan har hon gjort en hjärtformad fläta på mig, dock syns den inte så bra i ljuset.

 



polyvore
Publicerat den

Haha satte ihop en mysig outfit på polyvore för det verkade ruligt. 
Aldrig gjort det förut så detta blev som ett litet test och jag tyckte det var kul!

 



Tuesday
Publicerat den

Den här dagen har varit extremt seg. Har bara varit hemma och lunkat hela dagen i mysiga kläder. Försökt drycka i mig massa te i hopp om att min halsont ska försvinna, men icke sa nicke - den har bara blivit värre typ. Jag försökte även ta itu med min garderob ju, det gick sådär. Fick lite gjort men sedan tröttnade jag haha.
Hela dagen har jag varit nere och haft gråten i halsen nästan hela tiden, iallafall sedan i eftermiddags. Känner mig så otroligt stressad över saker och ting att jag helst av allt bara vill dra täcket över huvudet och försvinna. Vet inte heller var jag ska börja. Jag har inte ens börjat packa än och jag åker om åtta dagar. Och bara tanken av att jag ska packa ner fyra säsonger och hela mitt liv typ, i 20 kilo ger mig lite smått panik. Innan jag åkte till Turkiet sa jag att jag skulle börja packa två veckor innan, nu är det bara en vecka kvar och jag har inte ens börjat.
 
Snart ska jag träffa Markus och Philip iallafall, det blir kul. 

 



saker som gör mig glad
Publicerat den

 
  • När någon frivilligt tar i mitt hår eller masserar mig, hehe
  • Mina nära och kära
  • När man får ett mysigt oväntat sms
  • När man får komplimanger
  • Sena mysiga sommarkvällar med mina venner
  • Våår och sommar
  • Bra musik & fina bilder



like back in the old days
Publicerat den

 
Igår runt två-tiden kom Philip hem till mig och lite senare kom även Daniela. Jättemysigt att hänga med dom igen för vi hängde jättemycket förut men nu har vi inte gjort det på läänge. Vi var bara hemma hos mig och inte gjorde så mycket, vilket var rätt skönt. På kvällen åkte vi hem till en tjej i stan där några var, trevligt och ruligt! Därefter sov jag hos Daniela. Det blev inte mycket sömn inatt haha, och därför ligger jag nu här i min säng med huvudvärk och halsont. Gjorde mig precis en kopp te, och nu ska jag också ta itu med min garderob. Den måste verkliigen rensas haha! Hoppas alla har en bra dag idag trots det lite halv-deprimerande mysiga vädret (i Stockholm). :)



monday
Publicerat den

Godmorgon på er! Sitter just nu i soffan med syster min och degar livet, typ. Jag lyckades sträcka min nacke inatt när jag sov, fysatan va ont det gjorde, så jag vaknade upp med huvudvärk. Och halsont på det. Nae usch vad jag inte pallar bli sjuk.

Igår mötte jag upp Astrid på en mysig promenad i regnet, myycket roligt att träffa den pinglan för vi har inte träffats på två månader så vi hade mycket att ta igen! Sedan träffade vi Daniela och Sophie. Gud, vad jag kommer sakna mina flickor när jag åker!! Jag ska liksom vara utan dom i ett heelt år

Idag vet jag inte så mycket vad jag ska göra. Men jag vet iallafall att jag måste ta vara på den lilla tid jag har kvar hemma! :) 
 
 



b/w
Publicerat den

Hahaha som jag garva när mamma och jag skulle ta bilden tillsammans.
 



InstaCollage
Publicerat den

Gjorde ett collage på några sketna mysiga mobilbilder från Turkiet. 
Laddade precis ner appen InstaCollage där jag gjorde collaget, jättebra app faktiskt! Älskar att göra collage hehe, mysigt att ha flera bilder i en bild :)

 
 
 



my sunshine
Publicerat den

 



Finallyy
Publicerat den

Träffade min älskade vän Daniela på en promenad idag. Det var supermysigt och vi pratade om allt möjligt. Hon är allt bra hon, min bästis :)




Borta bra men hemma bäst
Publicerat den

Nu är jag ju hemma igen i lilla landet lagom efter knappa tre veckor i Turkiet, rättare bestämt 19 dagar. 19 dagar som känts som en evighet samtidigt som de har gått otroligt fort. Tiden har flugit förbi men samtidigt känns det som ett år sedan jag satt där i min säng med Sophie, Martina och Lovisa precis innan vi åkte till Arlanda. Det känns nästan som att jag har varit med om två olika resor på en resa. Det kanske låter knasigt och konstigt, men så känns det. Att jag först var på en resa med familjen i tolv dagar och sedan med Sophie i sju dagar. Men allt på samma ställe.
 
Jag har haft det så otroligt bra i Turkiet. Mysiga stunder med familjen, goda middagar, härliga promenader, tidiga mornar och fina solnedgångar. De första dagarna var dock inte alls roliga för då var jag mest bara nere. Jag var tyvärr bara ledsen hela dagarna. Men sedan ryckte jag upp mig, för jag orkade inte vara ledsen längre. Orkade inte ha alla sömnlösa nätter och orkade inte behöva låta min familj se mig så nere. Så efter det mådde jag faktiskt väldigt bra och hade en himla bra tid med min familj. Och när Sophie kom dit hade vi det väldigt roligt. Träffade nya personer, dansade hela natten lång, var ute och myste på kvällarna, solade och badade. Ja, vi hade det så himla bra bara.
 
Igår innan vi skulle lämna huset och bege oss till flygplatsen kändes det ganska skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga. Även fast det inte är så många av mina kompisar hemma än så tyckte jag att det skulle bli skönt att komma hem. Hem till det hus jag bott i hela mitt liv, där jag känner mig trygg i alla lägen. Visst det kanske låter konstigt, men mitt hus är en sådan plats där jag alltid känner mig trygg. Jag har växt upp här och har otroligt många minnen som tillhör det här huset. Och jag tror alla har någon sånhär plats. Men nu när jag väl är hemma så vill jag tillbaka. Vi kom hem sent igårkväll. Och redan på flygplatsen kunde jag känna ett slag av ångest. Eller jag ska inte kalla det för ångest, för det var nog bara verkligheten som kom tillbaka till mig. Allt var så lätt i Turkiet. Det var så bekymmerslöst allting och stress fanns liksom inte. Man vaknade på morgonen, åt frukost i lugn och ro ute där det redan hunnit bli så varmt att man bara kunde vara i skuggan. Tog dagen som den kom, inga begär och inga krav utan man bara var. 
 
Nu när jag kom hem så föll allting på plats och verkligheten kom tillbaka till mig. Det är nu jag börjar inse att jag snart ska lämna Sverige för tio månader. I onsdags fick mamma ett samtal och det var från STS. Jag har fått min placering och min värdfamilj (!!!!!). Den åttonde augusti åker jag åker jag till New York en vecka på ett förläger med andra utbytesstudenter och sedan åker jag till min värdfamilj. Jag åker alltså om mindre än två veckor. Och bara för några dagar sedan visste jag inte ens var jag skulle bo. Om mindre än två veckor kommer jag inte få se min familj och mina vänner på tio månader. Hela tiden har jag tänkt att jag klarar detta. Tio månader, det är ju ändå inte så länge. Det är klart jag klarar det, för sedan när jag kommer hem kommer jag ha all tid i världen för alla mina nära och kära. Men nu börjar jag inse att jag faktiskt åker om elva dagar. Det är nu all tid blir så värdefull, man börjar tänka annorlunda. Att kanske kommer jag inte få göra detta på tio månader, och allt får en annan betydelse. Trots att jag börjar känna att jag inte vill säga hejdå till mina vänner och min familj så är jag så otroligt taggad. Jag är så otroligt taggad på att lämna allt här hemma, uppleva något nytt i ett annat land, i USA, växa i mig själv och lära mig mer än någonsin. Det är klart det inte kommer vara lätt hela tiden, men jag ska klara detta. Jag ska leva mina tio månader i USA till fullo, varenda sekund av dem. För det är något som kommer följa med mig hela livet ut.



Such a lazy day
Publicerat den

Idag är den såndär dag då jag bara lunkar hemma i myskläder hela dagen. Eller ja, har inte ens bytt om från pyjamaströjan haha... Åt precis lunch med syster min, bestående av scrabbled eggs, avokado och parmaskinka. Mycket gott. Nu ska jag rycka upp mig och ta en dusch och fräscha till mig lite haha. Hoppas alla har en bra dag!




Godmorgon
Publicerat den

Vaknade vid kvart över tio ungefär, hade försökt sova lite till några gånger men sen bestämde jag mig för att lyfta på rumpan och gå ner och äta frulle. Vi kom hem vid ett inatt och jag somnade inte fören kanske tre... Än så länge har jag bara ätit frukost ute på altanen och snapchatat massor. Ska packa upp min väska nu, om orken finner till hehe, så tråkigt att packa upp tycker jag. Puss & kram




Best of the best
Publicerat den




Sunset
Publicerat den

 



Jazz café
Publicerat den

Igår åt vi en spontan middag nere i byn på ett ställe som heter Jazz café. Vi satt på stranden, precis vid vattenbrynet och det var supermysigt. Byn är jättemysig på kvällen när solen gått ner, för de hänger massa olika fina lampor gjorda på pumpor överallt i olika färger.




Pink
Publicerat den




We're up all night to get lucky
Publicerat den

Idag är det söndag, Sophie kom hit torsdags kväll och oj vad roligt vi haft det!

I fredags solade vi hela dagen nere vid poolen, vilket var mysigt. Middag åt vi också nere vid poolen, de anordnade en "bbq". Eeefter det drog vi ut, tog en taxi vid elva ungefär och då mötte vi upp alla andra i staden, vi var ett gäng på kanske femton personer. Och jävlar vad kul vi hade, har inte haft så roligt på länge. Vi dansade hela natten, jag hade så sjukt ont i benen när jag vaknade i lördags. Med ungefär fyra timmars sömn i kroppen så lyfte vi våra rumpor upp ur sängen i lördags, rätt trötta. Morgonen var rätt seg men sedan åkte vi till en beach club, Babylon. Där hade vi ruligt hela dagen och på kvällen spelade vi kort med killarna, sedan kom även Cecilia & Julia :) Nu har vi precis vaknat och idag tror jag att vi bara ska hänga vid poolen, men vi får se!




Bästa
Publicerat den




Nedförsbacke
Publicerat den

Hahah kom precis på att det är onsdag idag. Och onsdag är ju nedförsbacke! Jag och Matilda sa alltid det i skolan haha, fick lite nostalgi när jag skrev rubriken :)

La mig precis i sängen och det var faktiskt fruktansvärt skönt må jag säga. Den här dagen har gått snabbt men ändå långsamt. Vi började med att gå en ganska lång bit till en mysig restaurang där vi åt frukost. Sedan har vi bara varit vid poolen hela dagen. Jättemycket solexem har jag fått också, underbart! Det är liksom på bröstet, armarna, benen, magen & lite på fötterna såg jag. Det är iof inte så mycket exem, men på många ställen. Väntar typ bara på att det ska börja kila över hela kroppen. Dagen har varit helt okej faktiskt, har inte varit på så bra humör och så heh. Kom precis ut ur duschen och snart ska vi på drink hos våra grannar. Efter det ska vi till Turgutreis och äta. Kram på er peeppz




Loft
Publicerat den

Min dag har varit mysigt och härlig! Vi åkte till en beach club som heter Loft, mycket nice och fint var det där. Jag har varit väldigt glad hela dagen, taggad på livet typ. Så här glad har jag inte varit på ett tag, och jag vet nästan inte varför jag var det. Eller jo, jag är så otroligt taggad på att Sophie ska komma hit. Men på köpet av en himla bra dag har jag fått solexem på bröst, ben och liite fötter tror jag. Usch hatar solexem.

Idag tränade vi också. Kondition & styrka i typ 30 graders värme, det typ rann svett som aldrig för haha. Men det var skönt att ta ut sig lite iallafall :)




Changeling
Publicerat den

 
I förrgår såg vi på filmen Changeling. Det var en såndär film då jag ville gråta, ville slå vissa i filmen (hehe) och jag satt ibland med kudden framför ansiktet (hehe). En väldigt gripande och otroligt bra film, dock var den jättehemsk. Och den är baserad på en sann historia också, vilket gör allt mer berörande. Trots att den var så hemsk och det var delar jag inte vågade se, så ville man ändå se klart hela filmen. Kan inte förstå att detta har hänt på riktigt
 



Kvällen
Publicerat den

Igår åkte vi spontant in till stan, Bodrum. Vi åt först lite middag och sedan gick vi runt och kollade i affärer. Jättemysig stad tycker jag, precis vid hamnen med massa fina stora båtar. Vi kom hem rätt sent dock, och då somnade jag dums kan jag säga haha va så trött. Vaknade för ett tag sedan, vaknar alltid halv nio ungefär, det är som att jag har en inbyggd väckarklocka... Idag får vi se vad vi hittar på, kanske drar till någon beach club eller så stannar vi bara vid poolen :) Men nu ska jag äta frulle, är hungriig. Ha en bra tisdag mina vänner!

 

mitt hår blåste som tusan när vi skulle ta denna bild, fick hår i hela ansiktet hela tiden haha




08.17
Publicerat den

 
Godmorgon på er. Jag vet inte om det var för att jag hade tandställningen inatt och hade så fruktansvärt ont i mina tänder (typ hela munnen värkte), men jag vaknade iallafall runt kvart över sju (kvart över sex(!) svensk tid, haha vafan..). Vred och vände på mig lite, tills jag bara skulle kolla på mobilen för att se vad klockan var. Slutade med att jag kollade instagram och allt möjligt, vilket bidrog till att jag typ inte kunde somna om. Och jag orkade inte ligga kvar i sängen, orkade inte ens låta tankarna gå igång i min hjärna - även fast de redan börjat, så jag tog min bok och gick ner. Mamma och pappa skulle precis gå ut på promenad och de försökte även få med mig men efter lite om och men (beslutsångesten kom där ett tag ja) så valde jag att stanna hemma i deras säng. Haha borde väl gått med men att ligga här var så frestande så jag kunde inte låta bli. Ligger i deras säng, ser havet härifrån, och det känns nästan som att man är utomhus. Uunderbart
 
 



My sunshine
Publicerat den

ÅÅÅhh blev såå glad ikväll!!! Sophie ska komma hit och vara här en vecka!! Så sjukt kul det kommer blii, är hur taggad som helst :) Hon får mig att må så bra, den filuren. Och vi kommer ha det bäst här.

 




Babylon & Elani
Publicerat den

I stort sätt hela dagen spenderades på en beach club, eller ja, det var två som satt ihop kan man säga. Det var himla härligt och fint där!! Vi förflyttade oss hela tiden, hav - pool - brygga - solstolar vid poolen osv men det var väldans nice må jag säga :) Och brännan börjar arta sig mina vänneerr! Fick ganska mycket färg idag. Drömde här om natten att vi bara hade några få dagar kvar här och att jag var kritblek. Ni kan tro om jag fick liite ångest (i drömmen alltså) så jag blev glad när jag vaknade haha.
Jag älskar att vara här. Det här är första gången jag är här så länge, var ju här ungefär fem dagar någon gång i påskas, och nu är jag här i nästan tre veckor. Det är så lugnt här, man har inte bråttom till något, känner ingen stress, bara solar & badar hela dagarna. Allllt är bara så chill här och jag älskar det! Och allt mår så bra i det här vädret. Märkte stoor skillnad i Afrika också. Håret mår bättre & får mer volym, mina händer som alltid är snustorra blir lena och fiina, fötterna mår också bättre (haha), och min hy i ansiktet blir mycket bättre!

 



Bara inte du
Publicerat den

Med té-koppen i min hand och boken "Bara inte du" liggandes på bordet, sitter jag här ute och tittar ut på vår underbara utsikt. Hahah poetiskt. Nej skoja, kanske inte riktigt men orkade inte med en vanlig början på ett inlägg, så detta kanske blev liite gay men jaja :) Vaknade upp för ungefär sextio minuter sedan och har inte gjort ett skvatt sen dess, förutom att jag har lyft min gump upp ur sängen, gått ner för trappan och hällt upp té från tékannan som pappa nyss fyllt med té, i min rosa kopp. 


När jag vaknade upp imorse kände jag direkt att detta kunde bli en sådär jobbig dag. En såndär känslomässig dag, då tankarna bara tillbringas honom, då det bara är han som cirkulerar i min hjärna, när all glädje skjuts undan och fram kommer den ledsna Clara som bara är tyst och nere, en såndär dag då matlusten inte finns längre för den är som tappad på den djupaste botten, då jag plågar mig själv lite för mycket - omedvetet som medvetet, när gråten hela tiden vill tränga sig ut genom ögonen och en såndär dag då de roligaste sakerna inte längre är roliga. Ja, precis en såndär dag. Någon av er kanske känner igen sig? Jag har haft många sådana dagar de senaste fem veckorna, kanske lite för många såndana dagar... Men jag har bestämt mig för att detta inte ska bli en såndär dag. Ingen dag framöver ska bli så, om inte han har det, varför ska jag då ha det? Jag ska vara stark och glad istället, jag ska vara den gamla goa Clara. Och om en tanke tillbringas honom, ska det vara en tanke av glädje och stolthet. För jag orkar inte vara ledsen längre, och det är svårt, nästan lite för svårt ibland men jag klarar detta, jag klarade ju det igår :) Och för att vända denna dag som kan gå åt fel håll ska jag läsa min bok. Brukar aldrig läsa (tyvärr..) men det är himla skönt när man vill få tankarna på annat! 




Du är allt bra du, sis ❤
Publicerat den




Turgutreis
Publicerat den

Imorse åkte vi in till en marknad i staden Turgutreis. Det var mysigt, men väldigt trångt för det var så mycket människor och så var det väldigt varmt också. Efter det åkte jag, Martina & Andreas (Martinas pojkven) till en beach club där vi åt lunch, solade och badade. Dock var det kallt i vattnet så det blev inte så mycket bad hehe. Vi gick hem sedan, lite mindre än 4 km i mestadels uppförsbacke (eftersom vi skulle upp för berget typ) och det var fortfarande varrmt ute. Jag trodde jag skulle dö. Men det gick faktiskt oväntat bra! Det blåste en del där vi gick så det var inte alls lika jobbigt som jag trodde det skulle vara :)





ikväll
Publicerat den

 
Sitter i soffan just nu och kollar på någon Wallander film, samtidigt som jag gör detta, ohye multitasking. Pappa hade gjort sin gooda pastarätt till middag idag. Vi åt ganska tidigt idag - innan klockan åtta. Haha tiderna blir lite omvända när man är bortrest såhär och är i solen hela dagarna. Nu lät det som att jag brukar ha värsta schemat, haha det brukar jag verkligen inte ha :p Men här så vaknar jag runt halv nio/nio av mig själv varje morgon, och middag äter vi vid nio. Hemma brukar vakna kanske vid tio och äta middag vid sex/sju kanske. Dock är vi ju en timme framför här i Turkiet. Så kom på mig själv imorse att jag varje dag vaknat någonstans vid åtta svensk tid, och det är sommarlov... Haha jaja jag gillar att vakna tidigt :) 



BBQ :)
Publicerat den

 



Blue point
Publicerat den

 
Haha kom på att jag har glömt bort att berätta var jag är :p Är i Turkiet iallafall, på en halvö som heter Bodrum. Vi har precis köpt ett hus är. Det är ett område med ganska många svenskar, så det är jättekul. Det är jättefint här, I looove it! :)
 
I förmiddags åkte vi till en beach club. Den låg på en "mur" (eller vad man ska säga haha) vid hamnen. Supersofft va det! Fick färg också :) Det var dock väldigt blåsigt så man kände inte när solen tog. Riktigt nice var det iallafall och vi var där hela dagen!
 
Har bara wifi nere vid poolen men imorgon ska vi fixa så vi har det i huset också. Då kommer fler bilder osv :)



Sooo nice
Publicerat den




:)
Publicerat den




Dela en coke med...
Publicerat den

... Klara! Lovisa, Martina och pappa hittade den här när de var och handlade. Mitt namn brukar aldriig finnas med på sånahär "namngrejer" men nuuså. Dock är det ju med K, men vafan, spelar ingen rööölll :))




Frukt
Publicerat den




Suunny day
Publicerat den

Har sovit dåligt de senaste nätterna, vaknat av mig själv jättetidigt och så. Imorse vaknade jag dock inte så tidigt men tvingade mig kvar i sängen till tio. Med tanke på att jag ska flyga heela natten där man (jag iaf heh) inte sover så bra, så ville jag vara rätt uppvilad tills dess, haha. Idag har jag mest packat. Vet ni!? Höll på att skriva "pluggat" istället!! Haha fyfan! Har inte haft tankarna på plugg på lääänge nu kom jag på, åh va skönt. Naae, nu lämnar vi det :) Snart ska jag träffa Sophie och Daniela. Vet inte vad vi ska göra dock... Kram på er




Fredagen
Publicerat den

Kom hem på eftermiddagen och då tog jag det lugnt, tvättade osv. Efter middagen drog jag till Markus. Vi satt på hans balkong i kvällssolen, det var jättefint faktiskt :) Uno kom också efter en stund. Vi satt där ute hela kvällen, tog ut té, filtar och lyssnade musik. Jättemysig kväll!!




Lights
Publicerat den




En lista
Publicerat den

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 96a
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? En
Vad tycker du om kärlek? Kärlek är så stort att det inte går att förklara haha, men mysigt, vackert, underbart, förjävligt, olyckligt, det är några ord som beskriver kärlek för mig.
När kramade du någon sist? Imorse 
Kramade du någon speciell person? Farfar :)
Har du svårt för att bli kär? Vet faktiskt inte
När kysste/hånglade du med någon sist? Mer än en månad sedan 
Är du singel? - Mm tyvärr 
När fick du senast en komplimang?- Igår
 
SENASTE SOM:
Såg dig gråta?
 - 
Mina underbara systrar
Fick dig att gråta? - 
Saknad, sorg & för att jag var väldigt ledsen
Du delade en cigg med? - 
Röker inte
Du gick på bio med? - 
Oj vad längesen! Kommer inte alls ihåg
Skällde på dig? - 
Eh, mamma typ
 
 
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös-
 Ja
Playat?- Haha va
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej
Gjort något riktigt dumt? - Haha aa, det har jag verkligen
Gjort något du verkligen ångrar?- Ja, helt klart 
Varit nykter på nyårsafton? - Haha ja
Åkt ambulans? - Nej
Gjort nåt olagligt? - De har jag säkert xp
Blivit polisanmäld? - Nej haha
Fått din mamma att gråta? - Ja det tror jag, mami gråter väldigt lätt 
Slagit ner någon? - Typ varje dag
Skämts över dina föräldrar? - Yep
Skämts över dig själv? - Måånga gånger
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja!
Tar du droger? - Nej
Dricker du? Aa när jag är törstig :Pp
Röker du? Nej
Vad har du på dig när du sover? - Nån stor tröja oftast
Varit kär? - Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Nee
Är du ensam nu? - Nope
Vill du gifta dig? - Japp
Vill du ha barn? - Självklart! 
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej
Kramat någon? - Ja
Pussat någon? - Nej
Köpt någonting? - Jaa
Sjungit? - Ja
Saknat någon? - Ja




:)
Publicerat den

 
 



tjugo & femtiotvå
Publicerat den

Lånade min systers dator så jag kan skriva lite heh. Vi åkte in till Nova Lund idag för att köpa födelsedagspresent till vår käre fader. Jag köpte även en långklänning till mig själv och ett par virkade shorts. Annars har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Vi har inte gjort så mycket under dagarna här i Skåne men det har varit jättemysigt att vara med farmor&farfar och ma sisteers. Men det är ju det man ska göra på sommaren, inte någonting!! Imorgonbitti åker vi hem. Ska bli gos att blia med bara Martina och Lovisa. Bättre systrar kan man inte ha, vi har alltid roligt tillsammans, trots att vi är så olika åldrar :)


 



5
Publicerat den

 
Jag älskar att vara djup, det kan handla om vad som helst
 
Jag ogillar att dricka té när tépåsen är i medan man dricker, hehe
 
I perioder, när jag är ledsen, älskar jag att gå på promenader. Tycker det är jätteskönt att komma ut ur huset och bara gå. Speciellt på våren/sommaren, kan vara ute i timmar då. Jag hade precis en sådan period
 
Jag skulle inte banga på att vara ungdom ett litet tag till hehe. Alla vill ta studenten och bli vuxna, men jag vill vara ungdom liite till. Därför är jag glad att jag får ett extra år i gymnasiet, i och med att jag åker till USA :)
 
Jag vet inte när, men någon gång i augusti åker jag till USA och jag vet inte var än. Men där ska jag spendera de 10 månader jag då har framför mig, jag ska leva som en amerikan & gå i ett amerikanskt high school. Det är en resa då jag kommer lära mig så sjukt mycket och växa i mig själv. Jag är så extremt taggad, dock har jag inte ritkigt fattat att jag ska åka än. Kan liksom inte föreställa mig att säga hejdå till mina vänner, familj & lämna allt här hemma, det är något så stort



Cozy day
Publicerat den

Har haft en mysig dag med mina systrar idag. Det var en stor marknad inne på torget så vi tre åkte in dit. Det var sjukt mycket folk men rätt mysigt ändå. Köpte faktiskt ett mobilskal, haha vi alla tre köpte ett var. Sen köpte vi slash också, men det var inte så gott om jag ska vara ärlig. Jättesött efter ett tag... Vi sitter just nu och kollar på Grillmästarna. Dom gör buurgers




2 juli
Publicerat den

Helt galet att det redan är juli!! Idag har jag inte gjort så mycket. Innan lunch var vi på en promenad, så mysigt att gå vid alla ängar och hästhagar! :)




Mysigt :)
Publicerat den

 



bilder
Publicerat den

 



Tjörn
Publicerat den

I onsdags tog ju jag och Daniela tåget ner till Göteborg, för att vara på Sophies landställe på Tjörn. Igår åkte vi hem, vid tio på morgonen ungefär och vid kvart över elva var jag på Göteborgs central där mina systrar hämtade upp mig för att åka till Skåne.

På Sophies land hade vi det jättemysigt och roligt. Vi var uppe sent på kvällarna och pratade, åt american pancakes till frukost, åkte båt till Skärhamn, åkte lite moppe & flakmoppe, träffade nya människor, skrattade, lagade mat osv. På fredagen kom även Philip dit. Och på lördagen hade Sophie en avskeds-fest eftersom hon också åker till USA i sommar :) Det var mycket trevligt, med härliga människor! Igår var jag även tvungen att säga mitt första hejdå-för-ett-år, till min underbara vän Saga vilket var jättetråkigt :( Känns helt sjukt att säga hejdå för ett år!

Att vara på Sophies land, bara komma bort från allt där hemma, med mina två bästa vänner var precis det jag behövde. Fick tankarna på massa annat och fick spendera tid med dom bästa.
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag, hihi den kunde inte bli bättre :)




Best friend
Publicerat den