first & second day
Publicerat den

Igår, vid halv tolv, hoppade jag äntligen på planet till Billings. När jag landade var jag faktiskt inte alls så nervös, det jag hade oroat mig mest var om jag inte skulle känna igen dem och vise versa. Men när jag kom fram stog min familj där, förutom Gary min värdpappa, och alla hade ett stort och välkomnande leende på läpparna haha :) Första dagen spenderades i Billings (där jag landade), det är en större stad som ligger ungefär två och en halv timme från Winifred. Vi shoppade lite där, köpte bland annat school supplies, volleyboll shorts och ett par boots haha. Efter ett tag åt vi lunch på ett ställe som heter Fuddruckers, åt en supergod ceasarsallad. Jag var så utmattad och trött att jag sov hela vägen hem. När vi kom hit till Winifred hälsade vi först på Gary, och några av familjens kompisar, som var på en utav de två pubarna. När vi kom hem tömde vi bilen och sedan gick vi och la oss. 

Imorse vaknade jag av mig själv vid klockan åtta. Min sömn bestog av huvudvärk och kramper i vaderna (aldrig haft det förut, men fysatan va ont det gjorde), och mamma konstaterade att det var pga att jag hade vätskebrist.. Efter lite mackor, en banan, vatten och en kopp té, kändes allt mycket bättre. Efter frukosten hjälpte jag Marietta (min värdmamma) att slicea en pulled pork. Marietta berättade då att de hade valt mig i april typ, men hade haft så fullt upp hela sommaren så de skickade in sina papper i mitten av juli kanske. Och det var då jag fick reda på min familj :) Det var en horse competition här idag, vilket innebär att de har några hästar som de måste träna upp på ett visst antal veckor. Den som tränat sin häst bäst vinner nåt pris, typ. Det var ganska kul faktiskt. Alla hade verkligen jeans, boots, stort bälte och vissa hade en hatt haha, så som man tänker sig cowboy typ. Vi var där väldigt länge, jag socialiserade mig även och träffade massa vilket var roligt. Träffade även Malene, en norsk utbytesstudent som också är här, som jag har haft lite kontakt med innan. Jätteroligt att hon också är här, trot vi kommer ha ett superkul år! Det är även två andra utbytesstudenter här, en kille från Norge och en kille från Tyskland. 

På eftermiddagen gick vi mer upp mot centret av byn, där det var som ett gocart race. De hade typ byggt sina egna gocarts så det var roligt att se haha. Jag och Malene var mycket med Kasper då. Han är tretton tror jag, men väldigt snäll. Efter ett ganska bra tag var det en tävling om vem som kunde äta flest hot dogs på kortast tid. Haha usch va äckligt det var, kunde knappt kolla. Den sista aktiviteten var slip in slide. De hade lagt en lång "plats-matta" (ingen aning hur man ska förklara det) ner för en backe så hade man sopa och vatten och gled ner. Jag och Malene gjorde det inte, men det ska vi imorgon! Vid halv nio kom vi hem igen, åt lite flingor och vattenmelon och somnade på soffan haha. Nu ligger jag i min säng och håller på att somna. Min dag har varit full med saker att göra och nya intryck, men det har varit kul. So far so good. Trivs bra här :) Juste, det är jättefint väder här på dagarna (okej, de två dagar jag har varit här iaf haha..) så jag har bränt mig i ansiktet. Har även fått en snygg tshirt bränna haha. 

Imorgon (idag i Sverige weho) fyller jag år! Väldigt förvirrade att jag fick grattis vid klockan nio haha, sedan kom jag ju på att Sverige är åtta timmar före. Det är fun day imorgon, så alla barn ska rida vilket jag är supertaggad på. De är ju inte alls samma som att rida i Sverige. Och på tisdag är det första dagen i skolan! Alla är väldigt snälla och välkomnande här tycker jag. Men nu ska jag sova, här får ni lite mobilbilder från dagen. 

Ena sidan av publiken på häst tävlignarna

 Någara av the gocarts (och barerna i bakgrunden)

 Malene och Kasper
Slip in slide  






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?